02 / 05 / 2024

mersindeki oto galeriler

mersindeki oto galeriler

Mersin Oto Galericiler Derneği ( MOGDER ) Başkanı Bekir Selvi, Mersinlilerin kolay ulaşım sağlayabilecekleri bir oto galericiler sitesine ihtiyaç duyulduğunu bildirdi.

Ankara'daki oto galerilerin şehirdışına taşınma kararları denetimde!

Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin oto galeriler ve TIR parklarının şehir dışına taşınması kararı gereği yaptığı denetimleri sürdürüyor

Pendik Oto World Asya adres bilgileri!

Pendik Oto World Asya adres bilgileri kapsamında proje; Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri, Sabiha Gökçen Havalimanı Karşısı Pendik'te yer alıyor. Projede teslimler Aralık 2014'te yapılacak.

Oto World Asya Pendik ne zaman teslim?

Oto World Asya Pendik ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2014 yılı olarak belirlendi. Mağaza satışlarının devam ettiği Oto World Asya Pendik'te teslimler Aralık 2014'te yapılacak.

Oto World Asya adres bilgileri!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen ve 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Oto World Asya adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Projede teslimler 2014 yılı içinde yapılacak.

Pendik Belediyesi'nden oto galericiler açıklaması!

Pendik Belediyesi, otogalericilerin bir araya toplanacağı Oto Kasaba için tahsis edildiği iddia edilen E-6 Karayolu'nun kuzeyinde kalan Köyler Bölgesi'nin planlı olmadığını, önemli bir kısmı içme suyu havzasında ve ormanlık alanda kaldığını açıkladı.

Oto World Asya Kurtköy fiyatları!

170 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Oto World Asya Kurtköy fiyatları metrekare bazında 3 bin 700 TL'den başlayarak değişiyor. Projede yer alan mağazalar Aralık 2014'te teslim edilecek...

Oto World Asya Pendik adres bilgileri!

Oto World Asya Pendik adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Oto World Asya projesindeki galerilerin büyüklükleri 200 metrekareden başlıyor ve 600 metrekareye kadar yükseliyor.

Oto World Asya ne zaman teslim?

Has Şirketler Grubu tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te konumlandırılan ve 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Oto World Asya ne zaman teslim?

Yes Oto, 5 yılda 3 milyon TL yatırım yaparak ofis sayısını 60'a çıkaracak!

Dünyanın en büyük araç kiralama firması Enterprise'la anlaşma imzalayan Yes Oto, 5 yılda 3 milyon TL yatırım yapacak. Şirket, 2016'da K. Irak ve Türk Cumhuriyetleri'ne ofis açacak...

Gaziantep Oto Center Sitesi açıldı!

Açılış töreninin ardından Bakan Işık ve protokol üyeleri esnaflarla birlikte Oto Center Sitesi'ni gezdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gezi srasaıda Oto Center Sitesi hakknda Bakan Işık'a bilgiler sundu.

Balkan Oto Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balkan Oto Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şehrat Durak, Yıldız Bel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da Maltepe, Küçükyalı Mahallesi'nde kuruldu.

Oto World Asya Pendik satış ofisi!

Oto World Asya Pendik satış ofisi kapsamında telefon numarası 0216 392 22 22 olarak belirlendi. Has Şirketler Grubu projesi olan Oto World Asya'da teslimler yıl sonu yapılacak.

Pendik Oto World Asya satış ofisi!

Pendik Oto World Asya satış ofisi Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri, Sabiha Gökçen Havalimanı Karşısı Pendik / İstanbul adresinde yer alıyor. Oto World Asya'da metrekare birim fiyatı 3 bin 700 liradan başlıyor

mersindeki oto galeriler Haberi

mersindeki oto galeriler

Selvi, Mersin Valiliği'nin oto galericiler sitesiyle alakalı ilçe kaymakamlıklarına yolladığı genelgeyle ilgili açıklama yaptı. 

Selvi, "Mersin Valiliğimiz tarafından kaymakamlıklarımıza yollanan yazıda,ikinci el oto galericilerinin yerleşim dışına çıkarılması ile ilgili İçişleri Bakanlığı genelgesinde öncelikle Büyükşehir Belediyeleri, il belediyeleri ve nüfusu 100 binden fazla olan ilçe belediyeleri, ikince el oto galerilerinin yerleşim alanları dışında belirlenecek mekanlara taşıyacakları bildirilmişti. 

Aynı genelgenin 3. fıkrasında da ikinci el oto galerileri için tahsis edilen yerlerde araç alım-satım ve devirlerinin hızlı bir şekilde yapılması ve işlemlerin sonuçlandırılması bakımından vergi ve harçların ödenmesi ile araç tescilinin buralarda yapılmasına imkan veren idari bürolal rın belirlenen bu alanlarda yapılacak imar planlarında er verilmesi gerektiği beirtildiğinden, nüfusu 100 binden fazla olan ilçelerimizde Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerinin ve 2. El Oto Galericileri Kooperatifi,...