02 / 05 / 2024

mersinin yeni valisi Özdemir Çakacak

mersinin yeni valisi Özdemir Çakacak

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Özdemir Çakacak Mersin Valisi olarak atandı. Peki, Yeni Mersin Valisi Özdemir Çakacak kimdir? İşte Mersin'in yeni valisi Özdemir Çakacak...

1942 yılında kaloriferli evde oturanlar için yeni karar: Apartmanların sıcaklık dereceleri düşürülecek!

1942 yılında İstanbul Valisi Lütfi Kırdar kaloriferli binalarda oturanlar için yeni bir karar aldığını ve bu kararın uygulamaya konulacağını açıklamış. Alınan karara göre apartmanların sıcaklık derecesinin düşürülmesine karar verilmiş. Peki neden?

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatına devam edilen 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi. 

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

Yılmaz Doruk: Yeni Yusufeli en modern ilçesi olacak!

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, "Türkiye'nin prestij projelerinden biri olan Yusufeli Barajı'nın inşası tüm hızıyla devam ediyor. Yeni Yusufeli 21. yüzyılın en modern ilçesi olacak'' diye konuştu.

Hatay'ın 25 bin kişilik yeni stadyumu tamamlanıyor!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 25 bin seyirci kapasiteli yeni stadyumun incelemelerde bulundu.

Antalya yeni lojistik merkez yapılacak!

Afete hazırlık çalışmalarının gerçekleştiği koordinasyon toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Antalya Valisi Karaloğlu, yeni lojistik merkezin inşa edileceğini 17 olan toplanma alanının ise yetersiz olduğunu ifade etti.

Kilis Valisi Recep Soytürk hastane inşaatını inceledi! 

Kilis Valisi Recep Soytürk yeni hastanenin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Daha sonra Vali Sotürk, Oylum Höyük ve müze olarak dizayn edilecek Tarihi Sabunhane binasında incelemelerde bulundu. 

Yeni Zigana Tüneli'nin yüzde 60'ı tamam!

Yeni Zigana Tüneli'ndeki çalışmalarda yüzde 60 seviyesine yaklaşıldı.  Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, çalışmaları yerinde inceledi...

Kentsel dönüşümde yeni bir süreç başlatılacak!

İstanbul Valisi Yerlikaya, "İnşallah el birliği yaparak İstanbulumuzda Kartal'daki bu mahalleden başlayan tıpkı Cumhurbaşkanımızın 'Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, buradan çıkarmamız gereken önemli dersler var' cümlesinde olduğu gibi dönüşümde buradan yeni bir süreç başlatılacak" dedi.

Hulusi Şahin: Yeni Hasankeyf'e bu yaz sonunda kavuşacağız!

Yeni Hasankeyf'e bu yaz sonunda kavuşmayı düşündüklerini ifade eden Batman Valisi Hulusi Şahin, eskisinden çok daha güzel olacak Hasankeyf'i dünyaya tanıtacaklarını söyledi...

Muş Havalimanı'na 41.2 milyon TL'lik yeni bina!

Muş Valisi İlker Gündüzöz, yapımı devam eden yeni terminal binasının inşaatında incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Gündüzöz, işin keşif bedelinin 41 milyon 221 bin 763 lira olduğunu söyledi. 

mersinin yeni valisi Özdemir Çakacak Haberi

mersinin yeni valisi Özdemir Çakacak

Yeni Mersin Valisi Özdemir Çakacak kimdir?

Özdemir Çakacak, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Mersin Valisi olarak atandı. Peki, Mersin'in yeni Valisi Özdemir Çakacak kimdir?


Özdemir Çakacak, 1960 yılında Adapazarı'nda doğdu.  Ankara  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünden 1984 yılında mezun oldu. 1985 yılında Manisa Kaymakam Adayı olarak Kaymakamlık mesleğine katıldı.


Mustafakemalpaşa ve Savaştepe Kaymakam Vekilliklerinde bulundu. Konya-Taşkent, Erzurum-Pazaryolu ve Yozgat-Akmağdeni İlçelerinde Kaymakamlık yaptı. İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatında KİHBİ Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğü, APK Kurul Başkanlığında Daire Başkanlığı, İller İdaresi Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı ve Sivil Savunma Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü. Mesleki inceleme ve araştırmalarda bulunmak üzere 1 yıl süreyle ABD'ye gönderildi. MGK Genel Sekreterliği'nde Kamu Diplomasisi Kursu'na katıldı. Afet Zararlarının Azaltılması konusunda Japonya'da incelemelerde bulundu. NATO Acil...