14 / 05 / 2024

Mert Asfalt Kimin

Mert Asfalt Kimin

Mert Asfalt Makina İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Talat Dönmez imzasıyla kuruldu.

Mert Asfalt Makina İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Asfalt Makina İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Talat Dönmez imzasıyla kuruldu.

Pamukova’daki asfalt çalışmaları devam ediyor!

Pamukova’da devam eden sıcak asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Meşruriye, Sultaniye ve Bakacak Mahallerini kapsayan 11 kilometrelik güzergahta, kapsamlı bir çalışma gerçekleştiriyoruz" dedi

Şahinbey Belediyesi'nden rekor asfalt çalışması!

Bu yıl içerisinde 92 bin ton gibi rekor bir asfalt çalışması yaptıklarını kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, beş yıllık süreçte Şahinbey ilçesindeki yolların yüzde 95'lik kısmının yenilendiğini söyledi.

Bakırköy genelinde asfalt yenileme çalışmaları yapılacak!

Bakırköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bakırköy genelinde asfalt, alt yapı, tretuvar yapım bakım ve onarım işini 18 Eylül tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 75 günde tamamlanacak.

Afyonkarahisar Bağlar mahallesi asfalt çalışmaları tamamlandı!

Dinar ilçesi Bağlar Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ve İş Atölyesi Amirliği ekipleri tarafından sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştirildi. Yama çalışmalarının da Dinar’ın muhtelif yerlerinde yapıldığı bilgisi alındı

Aliağa'da 3 cadde ile 11 sokakta asfalt çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Aliağa Belediyesi örnek işbirliğine imza attı. Aliağa Belediyesi’nin zemin düzenleme çalışmalarını yaptığı 3 cadde ile 11 sokağa Büyükşehir Belediyesi asfalt serdi.

Şişli Belediyesi asfalt kazı nakli ve serimi yapımı ihalesi sonuçlandı!

Şişli Belediye Başkanlığı 2014/55899 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Baldan Asfalt 1.345.900.00 TRY ile kazanan taraf oldu.

Mustafa Bolat asfalt çalışmalarını inceledi!

Özel İdaresi ekipleri Kamu Hastaneleri Birliğ hizmete açılacak olan prefabrik hastane çevresinin asfalt yapılması için çalışma başlattı. Çalışmalarını denetleyen Genel Sekreter Bolat, yapılan arıtma tesisi yolundaki asfaltı da inceledi.

İl Özel İdaresi yeni hastanenin çevresinde asfalt çalışması başlattı!

İl Özel İdaresi (İÖD) ekipleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile yapılan protokol doğrultusunda hizmete açılacak olan prefabrik hastane çevresinin asfalt yapılması için çalışma başlattı.

Pazarköy ve Harunusta arasında asfalt çalışması!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Akyazı'da devam ettirilen alt yapı, üst yapı güçlendirme çalışmaları Pazarköy ve Harunusta Mahallesi arasında Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi işbirliği ile asfalt serimine başlandı

Pazarköy ve Harunusta arasında asfalt çalışmaları başladı!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akyazı'da devam ettirilen alt yapı, üst yapı güçlendirme çalışmaları kapsamında Pazarköy ve Harunusta Mahallesi arasında Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi işbirliği ile asfalt serimine başlandı

Ankara'da yılın ilk yarısında 2 milyon 265 bin asfalt serildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, sınırlarına yeni katılan ilçe ve köyler de dahil olmak üzere yapılan asfalt çalışmaları hız kesmeden 7/24 devam ediyor.Ankara'da yılın ilk yarısında 2 milyon 265 bin asfalt serildi.

Mert İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Şubesi açıldı!

Mert İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Şubesi 4 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Maltepe Küçükyalı'da açıldı. Küçükyalı şubesinin yetkili ismi Halim Kudret Sayın...

Mert Asfalt Kimin Haberi

Mert Asfalt Kimin

Mert Asfalt Makina İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Talat Dönmez imzasıyla kuruldu. 


Mert Asfalt Makina İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, alt ve üst yapılar barajve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...