19 / 05 / 2024

Mert Eyiler mimarlık

Mert Eyiler mimarlık

MeMA ofisinin ortağı olan Mimar Mert Eyiler kimdir? Mimar Mert Eyiler bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Mimar Mert Eyiler ve Mimar Mert Eyilerin projeleri...

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Emirgil ve Mert Batumoğlu ortaklığında kuruldu.

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Katsıaryna Okur ve Mert Ali Özan ortaklığında kuruldu.

Orange Room Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Orange Room Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Sabrican Şahin, Mehmet Ulaş Karahan ve Mert Karaman ortaklığında kuruldu.

Uo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Uo Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Okay ve Mustafa Kaan Uca ortaklığında kuruldu.

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Edibe Köprülü, Elif Sena Silan, Yusuf Köprülü, Hikmet Coşkun ve Halil Mert Çelebi ortaklığında kuruldu.

Mc Roher Dizayn Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mc Roher Dizayn Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Duyal tarafından kuruldu.

Novos Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novos Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Emine Hande Gazioğlu ve Mert Üçer ortaklığında kuruldu.

Özmert Mimarlık Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmert Mimarlık Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çömert ve Tarık Özcan ortaklığında kuruldu.

Baryap Mimarlık İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Baryap Mimarlık İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kılıç ve Mert Baran Polat ortaklığında kuruldu.

Relab Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Relab Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Bengisu İlksoy, Mert Çelebi, Nazlı Ece Ünsal, Yiğitcan Ülkücü tarafından kuruldu.

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mert Deniz Koparan Yunus ve Emre Açıkgöz tarafından kuruldu.

Cmm Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmm Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cihad Mustafa Mert tarafından kuruldu.

Mert Eyiler mimarlık Haberi

Mert Eyiler mimarlık

Mert Eyiler kimdir?

Mert Eyiler, lisans eğitimini 1991-1993 yılları arasında Anadolu Üniversitesinde sürdürdü ve ardından 1995'te İstanbul Teknik Üniversitesinde tamamladı. 


1997 yılında, Mimar Sinan üniversitesi Yapı Bilgisi Yüksek Lisans Programı'nı tamamladı ve ardından Yıldız Teknik üniversitesi, Bilgisayar Ortamında Mimarlık doktora programına başladı, ancak tamamlamadı. Eskişehir Osmangazi üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesinde jüri olarak görev aldı ve İTÜ Mimarlık Fakültesi 5. yarıyıl proje derslerine yardımcı yürütücü olarak katıldı, yaptığı bir çok röportaj yayınlandı. 

2004'te, Yaşam çevresi ve Proje Fikir Sunumu dallarında Ulusal Mimarlık ödülleri'ne aday gösterildi. Okul sonrası mimarlık eğitimi için 1996-2004 yılları arasında Nevzat Sayın ile çalıştı. 


M M A / “merteyiler,mimar" atölyesinde mimarlık, kent ve tasarım pratiği; Yıldız Teknik üniversitesi ve İstanbul Kültür Üniversitesi'nde proje stüdyosu çalışmalarına devam etmektedir.


Mert Eyiler projeleri..

İsimsiz (2010...