17 / 07 / 2024

Mert Mete

Mert Mete

Aymet Yapı Ticaret Limited Şirketi, Alican Aydoğan ve Mert Mete tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu

Mert Öcal ticarete atıldı! İşte yeni işi!

Yakında ekranlara yeniden döneceğini söyleyen Mert Öcal, ticarete atıldı. Bir AVM çıkışı objektife takılan ünlü oyuncu, “Şu an ortağı olduğum bir fıstık ezmesinin ticareti ile ilgileniyorum. O yüzden sık sık fabrikaya Sakarya’ya gidip geliyorum” dedi.

Mert Hakan Yandaş, Anadolu Yakası'ndan ev bakıyor!

Sivassporlu Mert Hakan Yandaş, ailesi ile oturmak için ev bakmaya başladı. Emlakçılar ile görüşerek tesislere yakın bir ev istediğini söylediği ortaya çıkan yıldız isim rotasını Anadolu Yakası'na çevirdi.

Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş’de yeni görev değişiklikleri yapıldı. Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Boysanoğlu ise Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

TF Varlık Kiralama yönetim kurulu üyelerini seçti!

TF Varlık Kiralama, 30 Mart 2020 tarihinde yapılan 7. Genel Kurul toplantısında Sayın Mete Mehmet Kanat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Sayın Ahmet Mert'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na seçilmelerine karar verildi.

VRD Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

VRD Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 19 milyon 746 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mete Vardar, Mert Vardar ve Sinan Vardar tarafından kuruldu. 

Mete Varas Proptech'i anlattı!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için "Proptech" konulu yazı dizisine devam ediyor. Selçuk bu kapsamda EurAsia Proptech Initiative kurucusu Mete Varas ile röportaj yaptı...

Mert Kutlu'ya Ekonomist'ten 40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO ödülü!

Lens Yapı Grup CEO'su Mert Kutlu, Ekonomist dergisi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen "40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO" ödül töreninde ödül aldı...

Mert Oğul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Oğul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Tuzla'da 10 bin TL'ye yapıldı. 

Yusuf Mert Yılmaz: Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz!

Emlak sektörünü tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak, yatırımlarını sürdürüyor. Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, "Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz" diyor...

May Travel Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

May Travel Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 51 bin TL sermaye bedeli ile Mert Mete ve Alpaslan Yunus Karabudak ortaklığıyla kuruldu.

Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'a yapıldı. 

Mert Konut İnşaat Hafriyat Ve Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Konut İnşaat Hafriyat Ve Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Tatar, Yakup Davut  Tatar ve Yasin Tatar ortaklığında kuruldu. 

Mert Kutlu, 40 Yaş Altı 40 Genç CEO listesinde!

Ekonomist dergisinin yapmış olduğu “40 Yaş Altı 40 Genç CEO” araştırması sonuçlandı. Lens Yapı CEO’su Mert Kutlu, listeye 24. sıradan giriş yaptı.  

Mert Mete Haberi

Mert Mete

Aymet Yapı Ticaret Limited Şirketi, Alican Aydoğan ve Mert Mete tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu. Aymet Yapı Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Her nevi inşaat taahhüt kat karşılığı inşaat yurt içi ve yurt dışı müteahhitlik hizmetleri okul hastane sosyal konut inşaatı iş merkezi yol su kanal köprü inşaatı diğer bayındırlık işleri taşeronluk yapmak,ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aymet Yapı Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, K. Bakkalköy Kocaceviz Sokak,...