24 / 07 / 2024

Mert Taş Oryataş inşaat

Mert Taş Oryataş inşaat

Oryataş İnşaat Proje Müdürü Yüksek Mimar Mert Taş vefat etti. Mert Taş 'ın vefatı için Oryataş İnşaat ve Ticaret A.Ş gazetede taziye ilanı yayınladı...

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı!

İki seneye yakındır birliktelik yaşayan ve başarılarıyla göz dolduran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı...

Mert Konut İnşaat Hafriyat Ve Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Konut İnşaat Hafriyat Ve Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Tatar, Yakup Davut  Tatar ve Yasin Tatar ortaklığında kuruldu. 

Taşmetal Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşmetal Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mert Peker tarafından kuruldu. 

Eda Taşpınar Kuzey Kutbu'na yerleşiyor!

Sabah Günaydın Gazetesi köşe yazarı olan Mert Vidinli, bugünkü yazısında Eda Taşpınar'ın Kuzey Kutbu'na yerleşeceğini söyledi. Taşpınar, Kuzey Kutbu'nda 2 ay kalacak.

Kulbey İnşaat Taşımacılık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kulbey İnşaat Taşımacılık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi dün 10 bin TL sermaye bedeli ile Mert Can Kul tarafından Maltepe’de kuruldu.

Boss Group Yapı Mekanik Otomasyon Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss Group Yapı Mekanik Otomasyon Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mert Taşdemir imzasıyla kuruldu.

Oryataş İnşaat Oryapark satış fiyatları!

526 daireden meydana gelen Oryataş İnşaat Oryapark satış fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Proje Oryataş İnşaat imzası taşıyor.

Mert Asfalt Makina İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Asfalt Makina İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Talat Dönmez imzasıyla kuruldu.

Mert Plus Kadıköy daire fiyatları!

Mert Plus Kadıköy'de dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Son dairelerin satışta olduğu Mert Plus Sitesi'nde adalar ve deniz manzarasına sahip olan dairelerin satışlarında yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Çömert İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Reklam Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çömert İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Reklam Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Erol Özcan tarafından 20 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Ümraniye, Armağanevler Mahallesi, Ortanca Sokak'ta kuruldu.

Cömert Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cömert Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Cömert ve Serdinç Cömert ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Demokrasi Caddesi'nde kuruldu.

Mert Taş Oryataş inşaat Haberi

Mert Taş Oryataş inşaat
Oryataş İnşaat Proje Müdürü Yüksek Mimar Mert Taş vefat etti. Cenazesi 19 Ocak (bugün) Ataköy 5. kısım Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip toprağa verilecektir. Oryataş İnşaat ve Ticaret A.Ş taziye ilanı...