24 / 07 / 2024

Mert Taş vefatı

Mert Taş vefatı

Oryataş İnşaat Proje Müdürü Yüksek Mimar Mert Taş vefat etti. Mert Taş 'ın vefatı için Oryataş İnşaat ve Ticaret A.Ş gazetede taziye ilanı yayınladı...

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı! Son dakika!

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı!. Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sivas'ta eşi vefat etmiş, 18 yaş altında en az üç çocuklu 12 kadına konut inşa edilecek.

Vefat eden kişinin tapudaki taşınmazları nasıl öğrenilir?

Tapuda pek çok işlem halledilir. Peki Vefat eden kişinin tapudaki taşınmazları nasıl öğrenilir? İşte merak edilen detaylar!

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı!

İki seneye yakındır birliktelik yaşayan ve başarılarıyla göz dolduran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı...

Akkök Holding'in acı günü! Osman Taş vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. İcra Kurulu Üyesi, Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, DowAksa Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Taş'ın babası Osman Taş hayatını kaybetti. Akkök Holding taziye ilanı yayınladı.

Şırnak'ta inşaatta dengesini kaybederek düşen işçi yaşamını yitirdi!

Şırnak'ta beton dökümü sırasında pompanın yan yatması sonucu dengesini yitiren işçi, vefat etti.

Tebernüş Kireçci'nin acı günü! Annesi vefat etti!

Tebernüş Kireçci'nin annesi Feriha Kireçci vefat etti. 75 yaşındaki Feriha Kireçci memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verilecek.

Mert Konut İnşaat Hafriyat Ve Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Konut İnşaat Hafriyat Ve Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Tatar, Yakup Davut  Tatar ve Yasin Tatar ortaklığında kuruldu. 

Taşmetal Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşmetal Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mert Peker tarafından kuruldu. 

Mert Taş vefatı Haberi

Mert Taş vefatı
Oryataş İnşaat Proje Müdürü Yüksek Mimar Mert Taş vefat etti. Cenazesi 19 Ocak (bugün) Ataköy 5. kısım Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip toprağa verilecektir. Oryataş İnşaat ve Ticaret A.Ş taziye ilanı...