30 / 04 / 2024

Merter Nef satış fiyatları

Merter Nef satış fiyatları

Nef Merter projesinde 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 39 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor. İşte Merter Nef satış fiyatları..

Sentez Merter'de satılık ve kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Kadın modasının merkezi olmaya hazırlanan Sentez Merter alışveriş merkezindeki dükkanların satışı devam ediyor. Ayrıca Sentez Merter2deki dükkanlar kiraya da veriliyor. İşte güncel fiyat listesi...

İBB'nin Merter'deki hizmet binasının satışı için iptal kararı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, geçtiğimiz Haziran ayında Merter'de satışa çıkarılan hizmet binasını satışının iptal edildiğini açıkladı.

Konut sektörü 2020'de canlanacak! 

Ekonomide yaşanan sıkıntıları değerlendiren uzmanlara göre 2020 yılında tüm sektörlerde düzelme yaşanacak. Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, 2020 yılında konut satışlarının artacağını belirtti. 

Nef Satış Olimpiyatları başladı!

Nef yabancı müşterilere satış yapan broker ve danışmanlara özel bir olimpiyat düzenledi. Olimpiyatta 6 lüks otomobil, 4 motosiklet, 2 saat, sayısız iPhone XS verilecek. İşte Nef Satış Olimpiyatları'nın şartları...

Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su açıklandı!

Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırmaya göre listede, Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik ve Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener'de listede yer aldı.

4 adımda Nef ev değiştirme kampanyası!

4 adımda Nef ev değiştirme kampanyası için Nef satış ofisiyle iletişime geçebilir detayları öğrenebilirsiniz. Nef'in projelerinde kampanyalı daire fiyatları 490 bin liradan başlıyor. 

Nef Satış Müdürü Selçuk Çelik evleniyor!

Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdürü olan Selçuk Çelik, Gizem Önürmen ile dünya evine giriyor. Çiftin düğün töreni 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü yapılacak. 

Nef son 3 yılda 60'tan fazla ödül aldı!

Nef Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, hem satış hem pazarlama hem de kurumsal sosyal sorumluluk alanlarında elde ettikleri pek çok ödülle işlerini iyi yaptıklarının sağlamasını aldıklarını belirtiyor.

Çekmeköy Nef satış ofisi!

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa ediliyor. Çekmeköy Nef satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları!

Toplam 974 daire ve 14 cadde dükkanından meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Ağustos 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları 599 bin TL'den başlıyor.

Bahçelievler Nef satılık daire!

Toplam 1.023 daire ve 14 dükkandan meydana gelen Bahçelievler Nef satılık daire fiyatları 564 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Merter Nef Bahçelievler ne zaman bitecek?

Toplam 1.023 daire ve 14 dükkandan meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Merter Nef Bahçelievler ne zaman bitecek?

Nef NOVU Merter Öğrenci Yurdu!

Nef NOVU Merter Öğrenci Yurdu, bu yıl Eylül'de hizmete açılıyor. Nef NOVU projesinde kiralık ve satılık olarak planlanan odalarda üniversite öğrencilerinin ihtiyaçları A'dan Z'ye karşılayacak sosyal imkanlar bulunuyor...

Merter Nef satış fiyatları Haberi

Merter Nef satış fiyatları

Merter Nef satış fiyatları haberimizin devamında yer alıyor ancak öncesinde projeden bahsedelim. Proje Timur Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.


kolay yatırım kampanyası kapsamında hayata satışlarına devam eden Nef Merter projesi, metro ve metrobüse yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. 


399 adet daireye yer verilen Nef Merter projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede teslimler Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek.


Merter Nef satış fiyatları

Nef Merter projesinde daireler 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki dairelerin alanları 39 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor. 


Nef Merter iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr

Esra Nur...