05 / 05 / 2024

merter sanayici ve işadamları derneği

merter sanayici ve işadamları derneği

Genellikle tekstilde ucuzluk merkezi olarak tanınan Merter, moda markalarının üretim üssü oluyor. 8 bin tekstilcinin devasa bir tekstil fabrikasına dönüştürdüğü Merter, katma değeri yüksek tasarım ürünleriyle yönünü yurtdışına çevirdi.

MESİAD proje atağına geçti!

MESİAD yeni dönem projeleri başladı. İlk olarak moda merkezi olma amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık verildi. Bu kapsamda 6 sokak trafiğe kapatılarak renovasyon çalışmasına alındı...

Bakan Kacır duyurdu! Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolar finansman desteği sağlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolarlık finansman sağlanacağını duyurdu.

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

Çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunlar istihdam edilecek!

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) HİTAM Orta Ölçekli Üretim ve Ticaret Üssü Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunların istihdam edileceğini dile getirdi. 

Trabzon'daki sahil ve yaylalarda Karavan Park Projesi hayata geçirilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi, Trabzon'daki sahil ve yaylalarda uygulanacak olan "Karavan Park Projesi" hazırladı.

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

MÜSİAD'ın proje ve faaliyetleri!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), küresel vizyon çerçevesinde yurt dışındaki ağını genişletmeye devam ediyor. MÜSİAD,  temsil edildiği tüm coğrafyalarda teşkilatlanma çalışmaları ve işbirliği anlaşmalarına imza atıyor.

Almanya İnşaat ve Emlak Fuarı başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şubesi tarafından, Almanya'nın Offenbach kentinde düzenlenen "İnşaat ve Emlak Fuarı" başladı.

MÜSİAD Hessen, Almanya'da İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şubesi, 21-22 Nisan tarihlerinde Almanya'nın Offenbach kentinde İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek...

Ulus ve Altındağ'da kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Başkanı İlhan Erdal, Ulus ve Altındağ bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini açıkladı. 

MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı.

9. Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı 12-13 Nisan'da!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) tarafından 2002 yılından bu yana düzenlenen ve 9'ncusu gerçekleştirilecek olan Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı için geri sayım başladı. 

merter sanayici ve işadamları derneği Haberi

merter sanayici ve işadamları derneği


Genellikle tekstilde ucuzluk merkezi olarak tanınan Merter, moda markalarının üretim üssü oluyor. 8 bin tekstilcinin devasa bir tekstil fabrikasına dönüştürdüğü Merter, katma değeri yüksek tasarım ürünleriyle yönünü yurtdışına çevirdi. Merter Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MESİAD) yeni yönetimi bu hedefle, yurtdışında hararetli bir çalışma başlattı. Merterli üreticiler, yabancı alıcıları Merter'e davet ederek üretimi yerinde gösteriyor. MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gecü, "Arap ülkeleri, Mısır, Cezayir ve Fas öncelikli hedefimiz. Devamında Güney Afrika'ya açılacağız" diye konuştu. 


HEDEF ÜLKELER BELİRLENDİ 

Gecü, 1-6 Eylül arasında Fas, Kırgızistan, Kazakistan gibi birçok ülkeden gelecek konukların katılımıyla Merter 2014-Uluslararası Merter Moda" haftası etkinlikleri yapacaklarını belirtti. Etkinlik kapsamında MESİAD'ın 20'nci yılı da kutlanacak. Gecü, ABD'den Çin'e tekstil ihraç eden Merter'in artık moda ve tasarım ürünlerinde de söz sahibi olmaya...