27 / 05 / 2024

Merve Oflaz Allan Hakko

Merve Oflaz Allan Hakko

Oyuncu Merve Oflaz'ın,  iş insanı Allan Hakko'nun Ulus Savoy’daki evine yerleştiği iddia edildi...

Oyuncu Merve Boluğur yatırım için arsa arıyor!

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Merve Boluğur yatırım için arsa aradığını açıkladı.

Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Hüseyin Oflaz: Gayrimenkul 4.0’ın ayak sesleri duyuluyor!

Şehir Plancısı Hüseyin Oflaz yaptığı açıklamada gayrimenkul 4.0 ile beraber son zamanlarda sık sık gündeme gelen sektöre nesnelerin interneti, yapay zeka gibi bileşenlerin daha da hakim olacağını söyledi.

Hüseyin Oflaz: 70 milyon insan için yeni konut şart!

Konut eksikliği ile ilgili önemli açıklamalar yapan İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, sadece şehirlerdeki 55 milyon insan için 20-30 yılda yeni konut üretilmesinin şart olduğunu kaydetti.

Esra Oflaz Bodrum'daki villasını kiraya verdi!

Sabah Gazetesi köşe yazarların Bülent Cankurt, bugünkü köşe yazısında iş insanı Esra Oflaz'ın Bodrum'daki villasını kime kiraladığı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Merve Dizdar, Ezgi Mola'ya komşu oldu!

Başarılı oyuncu Merve Dizdar, Kadıköy Moda'da rol arkadaşı Ezgi Mola'ya yakın bir eve taşındı...

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Sancaktepe Merve Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Sancaktepe İlçesi, Merve Mahallesi, 91 ada, 8 parselin bir kısmı ile bitişiğindeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Merve Özbey babası adına okul yaptıracak!

Geçtiğimiz hafta babasını kaybeden şarkıcı Merve Özbey, babasının adını yaşatmak için Doğu Anadolu'da okul yaptıracak.

Merve Oflaz, Allan Hakko'nun evine mi taşındı?

Oyuncu Merve Oflaz'ın,  iş insanı Allan Hakko'nun Ulus Savoy’daki evine yerleştiği iddia edildi...

Erol Özmandıracı ve Merve Başbuğ arasında sular durulmuyor!

Merve Başbuğ ile kızının babası iş adamı Erol Özmandıracı, arasında sular durulmuyor. Başbuğ, yazı 5 milyon Euro’luk teknesinde geçiren Erol Özmandıracı’dan, kızı Lea’nın okulundaki yemekhane ücretini karşılamadığı gerekçesiyle şikayetçi oldu

Merve Nur Başbuğ'dan Erol Özmandıracı hakkında suç duyurusu!

Merve Nur Başbuğ, oyuncu Naz Elmas’la evli olan eski sevgilisi Erol Özmandıracı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bu iddialar gündeme yeni düşmüşken, Merve Nur Başbuğ, Erol Özmandıracı'nın kendisini evden çıkardığını söyledi...

Merve Oflaz Allan Hakko Haberi

Merve Oflaz Allan Hakko

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Merve Oflaz, Allan Hakko'nun evine taşındığını yazdı. İşte o yazı...


Oyuncu Merve Oflaz ve iş insanı Allan Hakko, ilişki iddialarını reddediyor ancak aşk çoktan bacayı sarmış! Oflaz, Hakko’nun Ulus Savoy’daki evine yerleşmiş bile.

Yaz boyunca birlikte görüntülenen ancak haklarındaki aşk iddialarını reddeden iş insanı Allan Hakko ve oyuncu Merve Oflaz, meğer çoktan aynı evde yaşamaya başlamış bile!
Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “Arka Sokaklar”ın Bahar Komiseri Merve Oflaz ve Allan Hakko, yaz aylarında sıkça aynı mekanda görüntülenmişti.

Haklarındaki aşk iddialarını ise ısrarla reddetmişlerdi. Belli ki dostluk şimdi aşka dönüşmüş! Merve Oflaz, Vakko’nun veliahtlarından olan Allan Hakko’nun Ulus Savoy’daki lüks dairesine yerleştiği konuşuluyor.
Sık sık Hakko’nun dairesinden çıkarken görünen Merve Oflaz, yaz aylarında yaptığı açıklamada...