01 / 05 / 2024

Merve Üzen

Merve Üzen

Zal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Altın, Mehmet Salih Altın ve Merve Üzen tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Eylül'de kuruldu

Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörü Zennure Özen oldu!

Gayrimenkul Danışmanlık Markası Coldwell Banker’da, Franchise Satış Yöneticisi olarak görev alan Zennure Özen, Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörlüğü’ne terfi etti.

Dubai’nin Yüzen Denizatı Villaları projesi başladı!

Dubai’nin 2016’ya özel gayrimenkul ve turistik girişimleri arasında yer alan ve merakla beklenen Floating Seahorse Villas (Yüzen Denizatı Villaları) adındaki projede yapım çalışmaları başladı.

Emlakkulisi.com editörü Merve Sinop evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Editörü Merve Sinop ile Tarık Üzgün dünya evine girdi. Merve Sinop ile Tarık Üzgün'ün nikah töreni bugün gerçekleşti.

Özen Kuzu: Yabancı yatırımcıya oturum hakkının önü açılmalı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, yabancı yatırımcıların Türkiye'de yaşaması konusunda gerekli hazırlıkların yapılmasının sektörü daha da canlandıracağını belirtti.

Avrupa'da konut yetersizliğine karşı yüzen evler inşa ediliyor!

Avrupa ülkeleri, konut yetersizliğine karşı yüzen evler yapılıyor. Fraunhofer Enstitüsünün geliştirdiği evler kendi elektriğini, suyunu ve ısınma kaynağını üretiyor. Evin dışını kaplayan güneş pilleri ısınmayı sağlıyor.

Hayriye Sözen kimdir?

Mimari üretimine 2012 yılından itibaren HS Mimarlık ofisinde devam eden Mimar Hayriye Sözen kimdir? Hayriye Sözen hangi işlere imza attı? İşte Mimar Hayriye Sözen..

Emlakkulisi.com editörü Merve Sinop evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Editörü Merve Sinop ile Tarık Üzgün dünya evine giriyor. Çiftin nikahı 14 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Mehmet Üzen: Devlet akıllı ev sistemlerine destek vermeli!

Türkiye Elektrik Elektronik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Üzen, akıllı ev sistemlerinin öneminden bahsetti. Üzen, devletin bu konuda destek vermesi gerektiğini söyledi.

Mitsubishi Electric'ten yeni Kirigamine Zen klima serisi!

Mitsubishi Electric'in 'Kirigamine Zen' serisi klimaları, estetik görünümü ve soğutmada A+++'a ulaşan enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor. Seri iç mimarinin estetiği içerisinde uyum içinde var olmasını garanti ediyor.

Terrace Zen Zekeriyaköy fiyatları!

Terrace Zen Zekeriyaköy fiyatları 500 bin dolardan başlıyor. İnanlar İnşaat'ın iki ay içerisinde satışlarına başlayacağı Terrace Zen projesinde 24 villa yer alıyor...

İnanlar İnşaat Terrace Zen için ön talep topluyor!

İnanlar İnşaat, Terrace Zen projesi için ön talep topluyor. Zekeriyaköy'de inşa edilecek proje iki ay içerisinde satışa çıkacak. İnanlar Terrace Zen'in teslimleri 2018 yılı içerisinde gerçekleşecek.

İşte Merve Oflaz'ın Bebek'teki evi!

Selim Sabah ile olan 5 yıllık ilişkisini sürpriz bir kararla noktalayan ve yeni bir aşka yelken açan Merve Oflaz, Bebek'e ocak ayında taşınmış.

Merve Toptaş kimdir?

2012 yılında mimar olarak çalışmaya başladığı anonim. ekibinin bir üyesi olarak çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Merve Toptaş kimdir? Merve Toptaş hangi işlerde görev aldı?

Merve Üzen Haberi

Merve Üzen

Zal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Altın, Mehmet Salih Altın ve Merve Üzen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu. 


Zal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işleri yapmak ve taahhüt etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Zal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Esenşehir Mahallesi, Kürkçüler Caddesi, Aslan Sokak,...