09 / 05 / 2024

Merve Yozgatlı

Merve Yozgatlı

Ro Yapı Mimarlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Merve Yozgatlı tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 11 Şubat'ta Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Merve Dizdar, Ezgi Mola'ya komşu oldu!

Başarılı oyuncu Merve Dizdar, Kadıköy Moda'da rol arkadaşı Ezgi Mola'ya yakın bir eve taşındı...

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Sancaktepe Merve Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Sancaktepe İlçesi, Merve Mahallesi, 91 ada, 8 parselin bir kısmı ile bitişiğindeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Mk Poyraz Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Kimya Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Poyraz Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Kimya Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Haytabey tarafından kuruldu.

Külçe Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Külçe Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Külahlı tarafından kuruldu.

B2 Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B2 Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Bulut tarafından kuruldu.

Kumsal Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kumsal Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kızıldağ tarafından kuruldu.

Merve Özbey babası adına okul yaptıracak!

Geçtiğimiz hafta babasını kaybeden şarkıcı Merve Özbey, babasının adını yaşatmak için Doğu Anadolu'da okul yaptıracak.

Elazığ'da evi yıkılan depremzede 'Ev boş' tutanağından şikayetçi oldu!

Elazığ’da 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde oturduğu binanın ağır hasar görmesi sonrasında evi eşyalarıyla birlikte yıkılan Merve Köklüer, yıkım öncesinde polis memurunun 'Ev boş' diye tutanak tutması sebebiyle zarar gören eşyalarının karşılığında yardım alamadığını belirtti.

Manavoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manavoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Manavoğlu ve Merve Manavoğlu ortaklığında kuruldu.

Merve Oflaz, Allan Hakko'nun evine mi taşındı?

Oyuncu Merve Oflaz'ın,  iş insanı Allan Hakko'nun Ulus Savoy’daki evine yerleştiği iddia edildi...

Merve Yozgatlı Haberi

Merve Yozgatlı

Ro Yapı Mimarlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Merve Yozgatlı tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 11 Şubat'ta kuruldu. 


Ro Yapı Mimarlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Ro Yapı Mimarlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Örnek Sokak,...