01 / 05 / 2024

Meryem Özen kimdir

Meryem Özen kimdir

Gayrimenkul sektöründeki mimari bakış açısının önemsenmemesinin yatırımcılara hem para, hem de zaman kaybettirdiğini söyleyen Mihenta Mimarlık Kurucuları, doğru adımları atarak projelerde yüzde 30 ile 50 arasında kazanç sağlanabileceğini açıkladı.

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Jorge Sáenz-Azcúnaga Carranza nereli? Jorge Sáenz-Azcúnaga Carranza kimdir?

Garanti BBVA bağımsız yönetim kurulu üyesi Ergun Özen kimdir? Garanti BBVA yönetim kurulu başkan vekili Ergun Özen kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ergun Özen kimdir? Ergun Özen kaç yaşında?

Garanti BBVA yönetim kurulu üyesi Ergun Özen kimdir? Ergun Özen kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Yunus Emre Ayözen kimdir?

DHMİ Genel Müdür Yardımcısı Yunus Emre Ayözen kimdir? Yunus Emre Ayözen daha önce hangi görevlerde bulundu?

Almila Gözen kimdir?

Dünyaca ünlü Sotheby’s International Realty’nin uzmanlarından biri olarak hizmet veren Almila Gözen kimdir? Almila Gözen, ne zamandan beri emlak sektöründe hizmet veriyor?

Hayriye Sözen kimdir?

Mimari üretimine 2012 yılından itibaren HS Mimarlık ofisinde devam eden Mimar Hayriye Sözen kimdir? Hayriye Sözen hangi işlere imza attı? İşte Mimar Hayriye Sözen..

Hüseyin Şahin Tüzen kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Hüseyin Şahin Tüzen kimdir? Hüseyin Şahin Tüzen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Şahin Tüzen, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Hüseyin Şahin Tüzen..

Perin Özen Öztürker kimdir?

Mimar Perin Özen Öztürker kimdir? Mimar Perin Özen Öztürker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Perin Özen Öztürker, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Perin Özen Öztürker...

Şükrü Sözen kimdir?

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen kimdir? Şükrü Sözen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şükrü Sözen, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Şükrü Sözen..

Süleyman Sözen kimdir?

Doğuş Holding'in ve Garanti'nin çeşitli iştiraklerinin Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanı olarak görev yapan Süleyman Sözen kimdir? Süleyman Sözen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Burcu Özen Kundak kimdir?

Mimar Burcu Özen Kundak kimdir? Mimar Burcu Özen Kundak, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Burcu Özen Kundak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Erhan İşözen kimdir?

Bir süre İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Şehir Bölge planlama ve restorasyon bölümünde, Yıldız Teknik Üniversitesinde öğretim görevlisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş ve Şişli Belediye Başkanlarına danışmanlık yapan Erhan İşözen kimdir

Metin Sözen kimdir?

Türkiye’deki, başta tarihi yapılar olmak üzere, kültürel mirasın korunması üzerine yaptığı çalışmalarla tanınmış bir mimar, öğretim görevlisi ve sivil toplum kuruluşu yöneticisi Metin Sözen kimdir? İşte Metin Sözen'in biyografisi...

Meryem Özen kimdir Haberi

Meryem Özen kimdir

Gayrimenkul sektörü ülkemizde maalesef bilinçli bir şekilde gelişmedi. Durum böyle olunca da kent estetiğine uyumsuz binalar, yollar ve yaşam alanları ortaya çıktı. Bu eksiklik akıllara mimari yaklaşım eksikliğini getirdi. Projelere mimari bakışın önemsenmesi ve danışman olarak mimar ünvanlı isimlerin şantiyeden açılışa kadar her aşamada yer alması umut vadeden gelişmeler olarak görülüyor. 

Mimari felsefenin doğru bir şekilde hayata geçirildiğinde gayrimenkulün, proje, uygulama ve işletme aşamalarındaki tüm sorunlarının ortadan kalkacağını söyleyen Mihenta Mimarlık Kurucuları Mimar Meryem Özen ve Melek Aksu, doğru tasarım, doğru yer ve doğru işin sırlarını verdi. 


MİMARLIK KAZANDIRIR

Tasarımlarda karlılık elde etmenin temel yolunun doğruları yapmak olduğunu ifade eden Meryem Özen ve Melek Aksu, “Mimarlık hizmeti gayrimenkule değer katar ve kazandırır. Uygun proje çizimi, doğru malzeme seçimi, yoruma açık olmayan teknik...