04 / 05 / 2024

Meryem Uzerli gayrimenkul

Meryem Uzerli gayrimenkul

Yer aldığı başarılı yapımlarla dikkat çeken Meryem Uzerli kızları Lara ve Lily ile bahçeli bir evde yaşamak istiyor...

Entb Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Entb Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer, Meryem Sövüt, İlker Aydın , Ali Alaltun tarafından kuruldu.

Byt Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Byt Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer ve Meryem Sövüt tarafından kuruldu.

Ertm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer Meryem Sövüt tarafından kuruldu.

Meryem Uzerli'nin hayali bahçeli ev!

Yer aldığı başarılı yapımlarla dikkat çeken Meryem Uzerli kızları Lara ve Lily ile bahçeli bir evde yaşamak istiyor...

Turk Invest Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Turk Invest Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmethan Yılmaz, Meryem Yılmaz ve Mustafa Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Neta Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Avcı tarafından kuruldu.

Meryem Uzerli Berlin'de kafe açtı!

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, Berlin’de kafe açtı. Uzerli pandemi sebebiyle sade bir kutlama yaptı...

Meryem Uzerli Berlin'de kafe açıyor!

Oyuncu Meryem Uzerli, senelerdir hayalini kurduğu kafe projesini hayata geçiriyor. İki mekan açacak olan güzel oyuncu, markasını dünyaya taşımak istiyor

Meryem Uzerli: Bir tane dairem var!

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Meryem Uzerli sessizliğini bozdu. Katıldığı programda samimi açıklamalarda bulunan Meryem Uzerli, "Bir tane dairem var, başka bir yatırımım yok" dedi...

Meryem Uzerli ABD’de ev'lenecek!

Meryem Uzerli, Los Angeles'ta ev sahibi olmak için araştırmalara başladı. ABD'ye giden güzel oyuncu ziyaret ettiği 2+1 daireyi gözüne kestirdi..

Meryem Uzerli Berlin'den yeni ev aldı!

Meryem Uzerli Muhteşem Yüzyıl'dan kazandığı para ile Berlin'den ev almıştı. Son 2 yılda rol aldığı 2 dizi, 3 sinema filminden kazandığı para ile yine Berlin'den ev satın aldı. 

Hürsel Yapı Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hürsel Yapı Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Meryem Selim Kaygusuz tarafından kuruldu.

Meryem Uzerli yeni evine taşındı!

Meryem Uzerli kirasının yüksek olması nedeniyle başka bir eve taşındı. Uzerli "Kira çok pahalı geldi. Artık daha ekonomik yaşamak zorundayım" diye açıklama yaptı.

Meryem Uzerli gayrimenkul Haberi

Meryem Uzerli gayrimenkul

Başarılı oyuncu Meryem Uzerli kızları Lara ve Lily ile bahçeli bir evde yaşamak istediğini söyledi. Milliyet'te yer alan habere göre, oyuncu Uzerli, MAG dergisinin Ekim ayı kapağına konuk oldu. İki kızı ile birlikte senenin yarısını Almanya yarısını da Türkiye’de geçiren Meryem Uzerli gelecek ile ilgili hayallerini şu cümlelerle anlattı: “Daha sağlıklı olmak ve bahçeli bir evde yaşamak istiyorum. Şu an bir apartman dairesinde oturuyoruz. Bir de annemi ve babamı daha çok görmek istiyorum. En büyük hayalim çocuklarım Lara ve Lily’ye güzel bir gelecek yaratmak. Ve bu dünyada kadın erkek eşitliğini nihayet görebilmek...”

Meryem Uzerli sözlerine şu şekilde devam etti: “Türkiye’de sevilen bir oyuncu olmak size neler hissettiriyor ve hayatınızda neleri değiştirdi?” sorusuna şu yanıtı verdi: “İnsanların yaptığım işi sevmesi beni...