30 / 06 / 2024

Merzifon Belediye işçileri bina kura çekilişi

Merzifon Belediye işçileri bina kura çekilişi

Merzifon Belediye işçileri için yapılan dairelerin kura çekiminde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, ev sahibi olan belediye personelinin mutluluğunu kendisinin de paylaştığını ifade etti...

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

Merzifon Belediyesi 5 iş yeri ve 2 arsa satıyor! İhalesi 19 Aralık'ta!

Merzifon Belediye Başkanlığı, Merzifon'da yer alan 2 arsa ve 5 iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

Belediye iş yeri ve arsa satacak! İhalesi 28 Kasım'da!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan arsa ve iş yerlerini satışa çıkardı. Satış ihalesi Suluova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Belediye işçilerine kadro gelişmesi! Reform niteliğinde adımlar atılacak! Açıklamalar peş peşe geldi!

Belediye işçilerine kadro düzenlemesine ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Vedat Bilgin, canlı yayında yaptığı açıklamada çalışmanın neredeyse bittiğini söylemişti. Peki, Belediye şirket işçilerine kadro verilecek mi? İşte detaylar...

DİSK'ten yeni asgari ücret açıklaması: "Kamu ve özel sektör işçileri arasındaki ücret farkları ortadan kaldırılmalı" 

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretin belirlenmesi sırasında, özel sektör ile kamu işçileri arasındaki maaş farklarının ortadan kaldırılması gerektiğini vurguladı. İşte detaylar..

Belediyeler çalışanlarına kadro verecek mi? Belediye işçilerinde son durum ne?

Hükümet, personel rejiminde köklü değişiklikler yaparak yeni bir döneme giriyor. Bu dönemde kamu işçileri için reform niteliğinde adımlar atılacak ve kadro, iş ve kıdem konularında yaşanan sorunlar çözülecek. Taşeron işçiliği dönemi sona ererek geçici işçilere kadro düzenlemesi yapıldı ve detaylar R

Belediye işçilerine kadro müjdesi! Bakan Bilgin son dakika açıklamasıyla duyurdu!

Geçici işçilere kadro düzenlemesinin Resmi Gazete'de açıklanmasının ardından belediye şirket işçilerine kadro için ayrıntılar sorgulanıyor. Konuya ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den flaş bir açıklama geldi.

700 bin işçiye müjde! Hayaller gerçek oluyor! Bu rakamlar ilk kez telaffuz edildi İşte son gelişmeler!

Kamuda çalışan 700 bin işçi için Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sürerken, talepler masaya geldi. Tekliflerin bir tanesi öne çıkarken, bayramlarda ikramiye ödemesi yapılacağı öğrenildi. Belediye işçileri de bu kapsamda masaya geldi. İşte son gelişmeler!

Maaşlara yüzde 85 oranında zam yapıldı... Maaşlar hakkında flaş gelişme

Tunceli'de belediye ile sendika arasında imzalanan anlaşma sonucunda en düşük işçi maaşlarına yüzde 85 oranında zam yapıldı. Haber belediye işçileri ve aileleri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Belediye iş yeri ve akaryakıt istasyonu satacak! İhalesi 30 Mart'ta!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük'te yer alan 3 iş yeri ve bir arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Mart tarihinde yapılacak.

İşçilere tek seferde 17 bin 550 TL ödenecek

Belediye çalışanlarını tek seferde 17 bin 550 TL ödeme kararı alındı. İşte işçileri bayram ettiren haberin detayları.

Merzifon Belediye işçileri bina kura çekilişi Haberi

Merzifon Belediye işçileri bina kura çekilişi

Amasya'nın Merzifon ilçesinde belediye işçileri için yaptırılan binaların kura çekimi Akif Gülle Kültür Merkezi'nde yapıldı. 


Merzifon Belediye işçileri için yapılan dairelerin kura çekiminde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, ev sahibi olan belediye personelinin mutluluğunu kendisinin de paylaştığını ifade etti. 


Aydınlı, "Merzifonumuza bu kardeşlerimizle birçok hizmetlerimiz oldu. Bunların hep beraberce açılışlarını yaptık. Şehrimizi güzel hizmetlerle hep beraberce kavuşturduk. Bugün farklı bir programda beraber oluyoruz. Bu seferde çalışan kardeşlerimizin ev sahibi olması için bir arada bulunduk. Her birine Allah hayırlı uğurlu etsin diyorum. Toplu Konut İdare Başkanlığı (TOKİ) ile iş birliği yaparak arkadaşlarımızı ev sahibi yapmak için kolları sıvadık. Kriterlerimizi kademe kademe adaletli bir şekilde yapmaya gayret ettik. Özellikle de ilk ev sahibi olan kardeşlerimiz için bu daha da önem arz ediyor...