27 / 04 / 2024

Merzifon Belediyesi iş yeri satışı

Merzifon Belediyesi iş yeri satışı

Amasya İli Merzifon Belediye Başkanlığı Amasya Merzifon'da yer alan 3 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 19 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Merzifon Belediyesi'nden iş yeri satışı!

Merzifon Belediyesi tarafından İş ve Yaşam Merkezi'ndeki iş yerleri satışa çıkarıldı. Satış ihalesi 7 Mayıs Salı günü yapılacak...

Merzifon Belediyesi 5 iş yeri ve 2 arsa satıyor! İhalesi 19 Aralık'ta!

Merzifon Belediye Başkanlığı, Merzifon'da yer alan 2 arsa ve 5 iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Tekirdağ Büyükşehir 14 işçi alacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından işçi alımı yapılacağı açıklandı. İşte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ile ilgili detaylar...

Alanya Belediyesi iş merkezi inşa ettirip 15 yıllığına kiraya verecek! İhalesi 22 Eylül'de!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da taşınmaz üzerine iş merkezi inşa edilmesi ve 15 yıl süre ile kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. İşte detaylar...

Merzifon Belediyesi iş yeri satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Amasya İli Merzifon Belediye Başkanlığı Amasya Merzifon'da yer alan 3 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 19 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ'tan ev almak isteyen İstanbullular dikkat! Yeni proje için düğmeye basıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni projesi için start verdi. KİPTAŞ'ın yeni projesi İstanbul Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilecek.

Bayramiç Belediyesi'den iş ilanı! Belediyeye işçi alınacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun (İŞKUR) Çanakkale Bayramiç Belediyesi için paylaştığı iş ilanında, belediyede istihdam edilmek üzere bir personel alacağı bildirildi.

İzmir Çiğli'ye yıllardır beklenen dönüşüm müjdesi geldi!

Yüzde yüz uzlaşı, yerinde dönüşüm ve “Büyükşehir güvencesi ve garantörlüğü” ilkeleriyle kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’nin Güzeltepe mahallesi için de harekete geçti. 

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Ataşehir Belediyesi için imar yolsuzluğu iddiası!

İstanbul Valiliği, imar yolsuzluğu iddialarıyla ilgili Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve sorumlu olan belediye çalışanları hakkında inceleme yapılması için İçişleri Bakanlığı'na başvuru yaptı. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş yeri kiralarına yüzde 75 zam yaptı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin pandemiye rağmen mülkiyetinde olan iş yerlerine yüzde 75 oranında zam yaptığını belirtti...

ABB iştiraki Anket A.Ş.'den AOÇ arazisi için 75 bin TL teklif!

AOÇ arazilerinin metrekaresi aylık 1.5 TL'den kiralanması ihalesini Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki Anket A.Ş. kazandı.

İsrail’den Doğu Kudüs’e Yahudiler için 900 yeni konut planı!

İsrail’e bağlı Kudüs Belediyesi, işgal altında olan Doğu Kudüs’te yer alan Pisgat Zeev Yahudi yerleşim birimine 900 yeni konut inşa etmeyi planlıyor.

Tosya Belediyesi, iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Kastamonu Tosya Belediyesi, pandemi döneminde kepenklerini indiren esnaftan kira ücreti almayacağını açıkladı. 

Merzifon Belediyesi iş yeri satışı Haberi

Merzifon Belediyesi iş yeri satışı

Amasya İli Merzifon Belediye Başkanlığı Amasya Merzifon'da yer alan 3 adet iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. 

Harmanlar Mahallesi'nde yer alan iş yerlerinin en düşük satış bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak belirlenirken, en yüksek satış bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Geçici teminat bedellerinin 54 bin TL'den başlayıp, 135 bin TL'ye kadar çıktığı ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak. 

Satışa çıkarılan iş yerlerinin alanları 74 metrekare ile 268 metrekare arasında değişiyor. 

İŞYERİ (İŞ VE YAŞAM MERKEZİ) SATIŞI İHALE EDİLECEKTİR
Amasya İli Merzifon Belediye Başkanlığından:
1- İHALE USULÜ: 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereği tahmini muhammen bedelden artırım yapılarak Açık Teklif Usulü ile
İŞYERİ SATIŞI yapılacaktır.
A- TAHMİN EDİLEN BEDEL VE GEÇİCİ TEMİNAT, ŞARTNAME BEDELLERİ MİKTARI:

2-...