29 / 04 / 2024

merzifon buğdaylı mahallesinde satılık arsa

merzifon buğdaylı mahallesinde satılık arsa

Amasya Merzifon'da 5 adet arsa 4 milyon 6 bin 552 TL'ye Merzifon Belediye Başkanlığı tarafından satılacak...

Pendik'te 2 taksitle arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

Pendik Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli Mahallesinde yer alan arsayı yüzde 40 peşin ve 2 taksit fırsatıyla satıyor. Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu!

Balıkesir Gönen'de Buğdaylı mahallesi son zamanlarda emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu.

Gönen Buğdaylı Mahallesinde arsa fiyatları ikiye katlandı!

Gönen Buğdaylı Mahallesinde Sanayi yatırımları sürdüğü  için tarla arsa fiyatları ikiye katlandı...

Gönen'de 5 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Gönen İcra Dairesi, Buğdaylı mahallesi Mezarlıkaltı mevkinde bulunan çiftliği satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 96 bin 600 TL'ye satışa çıkardı.

Kayseri Kazımkarabekir'de dönüşüm bu ay başlayacak!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, Kazımkarabekir Mahallesinde ihalesi yapılan 3 blokta 182 daire inşaatına bu ayın içerisinde başlanacağını belirtti.

Amasya Merzifon'da TOKİ konutlarının kura çekimi yapıldı!

T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Amasya'nın Merzifon ilçesi Sofular Mahallesinde yapımı gerçekleştirilen 220 konutun, konut alma hakkı ve belirleme kuraları çekildi.

Gaziantep Akkent Spor Salonu bu ay açılıyor!

Şahinbey Belediyesi'nin Akkent mahallesinde yaptırdığı ve spor köyü içinde yer alan yüzme havuzundan sonra 500 seyirci kapasiteli spor salonu da bu ay hizmete sunulacak.

Uşak'ta yangın çıktı!

Uşak'ta yangın çıktı. Buğdaylı köyünde çıkan yangında iki ev ve bir bakkal kullanılamaz hale geldi.Kısa sürede büyüyen alevler, bakkalın üstünde bulan Mesut Han'a ait eve ve yanındaki amcası Hüseyin Han'ın evine sıçradı.

Çankırı'da satılık arsa 1 milyon 698 bin TL!

Çankırı İli Buğdaypazarı mahallesinde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 698 bin lira olarak belirlendi. Arsanın satışı 31 Ekim 2013 tarihinde kapalı teklif usulüyle gerçekleşecek...

Bu hafta 6 inşaat firması eleman arıyor!

Bu hafta 6 inşaat firması eleman arıyor.  Bu firmalar içerisinde Yapı Artı, Kule Vinç Operatörü, Özgün Mühendislik, Selin Yapı, Teknik Ofis Elemanları ve Elit bulunuyor...

Konut kredisi faizleri bu hafta ne durumda

Bu hafta konut kredisi faiz oranlarında değişiklik olmadı. En düşük konut kredisi faiz oranı yine Halkbank'ta...

Konut fiyatları bu yıl yüzde 25 artacak!

 Genel seçim belirsizliği sürerken, konut sektörünün duayenlerine 2011 yılı beklentilerini sorduk. Genel kanı, sektörün bu yıl ev fiyatlarının yüzde 5-25 artacağı yönünde

Bu yıl doğaya saygılı konut projesi artacak!

Milpa Genel Müdürü Rıza Koçyiğit, inşaat sektörünün 2010 yılını ve 2011 beklentilerini değerlendirdi.  Koçyiğit, bu yılın sektör açısından œbüyüme yılı olduğunu ifade etti  

merzifon buğdaylı mahallesinde satılık arsa Haberi

merzifon buğdaylı mahallesinde satılık arsa

Amasya Merzifon, Buğdaylı mahallesinde 2 bin 606 metrekare arsa, Hacıhasan mahallesinde 7 bin 953 metrekare ve 362 metrekare, Mahzen mahallesinde 672 metrekare ve Yeni mahallesinde 399 metrekare alanlara sahip 5 adet arsa Merzifon Belediye Başkanlığı tarafından açık arttırmayla satılacak.


Toplam değeri 4 milyon 6 bin 552 TL olan arsaların satışı 11 Aralık 2012 tarihinde saat 9:35 ile 10:15 saatleri arasında 10 dakika arayla Merzifon Belediye Başkanlığı Meclis ve Encümen Toplantı salonunda gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için