18 / 05 / 2024

Merzifon ekonomik durumu

Merzifon ekonomik durumu

Amasya Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, ilçede inşaat sektöründe faaliyet gösteren mimar, mühendis ve müteahhitlerle bir araya geldi. Kargı, ''İlçemizde ekonomik yükü inşaat sektörü çekiyor'' dedi.

Ekonomist Özgür Demirtaş, iktidarın ekonomik felakete sebep olacak planını açıkladı

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, ülkenin bulunduğu ekonomik durumu yorumlarken bir çözüm önerisi de sundu. Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda enflasyona dayalı tahvilin büyük sıkıntı yaratacağını dile getirdi.

Afet binalarında borçlandırma bedellerinde değişikliğe gidildi!

Afet nedeniyle yapılan ve yapılacak binaların borçlandırma bedellerinde bulunan indirimler, doğal afetin ortaya çıkardığı şartlar, şehrin mevcut ekonomik durumu, hak sahibi ailelerin uğradığı zararlar ve geçim durumu göz önünde alınarak tespit edilecek.

Türkiye'nin ekonomik durumu 2003'e göre daha görkemli!

Japonya'da koalisyon hükümetinin ortağı Komeito Partisinin Genel Başkanı Yamaguchi, 2003 yılına göre Türkiye'nin ekonomik durumunun daha görkemli bir şekilde geliştiğini söyledi.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Almanya?

Almanya'da yaklaşık 61,5 milyon seçmen, 24 Eylül'de sandık başına gidecek. Peki seçimler öncesi Almanya'nın ekonomik durumu nasıl? İşte Deutsche Welle'de yayınlanan iki ayrı haberle, Almanya'nın ekonomik durumu...

TİMDER ‘ülkenin ekonomik durumu ve beklentiler’ konusunu ele aldı!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün önemli markalarını aynı çatı altında toplayan TİMDER; kurulduğu 1988 yılından beri eğitim, kültür ve mesleki alanlarda gerçekleştirdiği faaliyetlere ‘Ekonomi Sohbetleri’ ile devam ediyor.

Doğu ve Güneydoğu'da konut dışı yatırımlar azaldı!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Ulusoy Türkiye'deki ekonomik durumu anlattı. Doğu ve Güneydoğu'da büyük otel inşaatlarının durduğunu belirten Ulusoy, konut dışı yatırımlar azaldığını söyledi.

KKTC Ercan Havaalanı 1 yıl içinde bitirilecek!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve Kıbrıs Rum Kesimi’nin ekonomik durumu ile ilgili çalışmalar yapan Dünya Bankası heyeti, KKTC’nin Ercan Havaalanı’nı da mercek altına aldı.

Merzifon'da ekonomik yükü inşaat sektörü çekiyor!

Amasya Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, ilçede inşaat sektöründe faaliyet gösteren mimar, mühendis ve müteahhitlerle bir araya geldi. Kargı, ''İlçemizde ekonomik yükü inşaat sektörü çekiyor'' dedi.

İnşaat sektöründeki yükseliş devam edecek!

İhlas Yapı YKB Zeki Celep, Irmak Group (Vadişehir) YKB Yüksel Akgül ve Artaş YKB Süleyman Çetinsaya seçimden sonra Türkiye'deki ekonomik durumu ve inşaat sektörünü değerlendirdi.

Yozgat Doğankent'e kültür merkezi yapılacak!

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Doğankent Belde Belediye Başkanı Doğan Sungur, belediyenin ekonomik durumu iyi olmamasına rağmen, zor şartlar altında yatırım yapmaya çalıştıklarını söyledi.

TOKİ Amasya Merzifon Sofular fiyat listesi!

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi'nde aylık 404,02 TL'den başlayan taksitler ile ödeme yapılıyor. Projede başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi. İşte TOKİ Amasya Merzifon Sofular fiyat listesi...

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi ödeme planı!

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında 220 adet daire kura yöntemiyle satışa sunuluyor. İşte TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi ödeme planı...

TOKİ Amasya Merzifon Sofular son başvuru günü!

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi projesinde başvurular T.Halk Bankası A.Ş.'nin Merzifon Şubesi tarafından kabul edilecek.İşte TOKİ Amasya Merzifon Sofular son başvuru günü...

Merzifon ekonomik durumu Haberi

Merzifon ekonomik durumu
Amasya Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, ilçede inşaat sektöründe faaliyet gösteren mimar, mühendis ve müteahhitlerle bir araya geldi. Kültür Kafe'de organize edilen toplantıda konuşan Başka Kargı, "2016 yılı içerisinde inşaat sektöründe faaliyet gösterenlerin çevre temizliğine daha fazla dikkat etmenizi istiyorum. Artık kötü tabloya müsaade etmeyeceğiz. İlgili birimlerimiz devreye girecek." dedi. Çevre temizliği ve düzeni hususunda hassas olduğunu aktaran Kargı, "Şehrimize yaptığınız işlerle katkı sunuyorsunuz. İlçemizde ekonomik yükü inşaat sektörü çekiyor. Bizim için her biriniz çok önemlisiniz. İnşaatlarımızın çevreye karşı yaratığı kötü bir görüntü var. Çok ciddi önlem almanızı istiyorum. Bizim için önemlisiniz ama 55 bin insanımızda önemli. Modern bir kente yaşıyoruz. İnşaatların çevresinde bize yakışmayan görüntüler var. Hepinize objektif şekilde yaklaşmaya çalışıyorum. Bu yıl çok daha derli, toplu inşaatlar...