03 / 05 / 2024

merzifon toki konutları

merzifon toki konutları

Amasya'nın Merzifon ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen 3 bloklu konutların tamamında Merzifon Belediyesi çalışanları ve aileleri yaşayacak. 3 bloklu konutların yılbaşına kadar teslim edilmesi planlanıyor...

Amasya Merzifon TOKİ başvuru tarihleri!

TOKİ Amasya Merzifon projesinde yer alan konutlar için başvurular bugünden itibaren kabul edilmeye başlanacak.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Amasya Merzifon TOKİ Konutları'nın kurası çekildi!

Amasya Merzifon'da emekliler için yapılacak olan TOKİ konutları için kur'alar dün Bağlarbaşı Düğün Salonu'nda çekildi. Geçtiğimiz ay müracaatlar başlamış ve müracaat sonunda 2113 emekli 2+1 konutlara talip olmuştu.

Amasya Merzifon TOKİ Emekli Konutları'nın kurası çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Amasya’nın Merzifon ilçesinde inşa edilecek konutlardan emekliler için ayrılan 150 adet konut için hak sahipleri kura ile belirlendi.

Amasya Merzifon TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Amasya Merzifon Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Projede 9 bin 940 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Amasya Merzifon TOKİ kura çekilişi nerede?

Amasya Merzifon TOKİ emekli kura çekimi!

Amasya Merzifon TOKİ emekli kura çekimi için başvurular sona erdi. Ödeme planı kapsamında 180 veya 240 ay vade uygulanan projede 2+1 konutlar bulunuyor.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

Amasya Merzifon TOKİ Konutları başvurusu ne zaman?

150 adet emeklilere özel olarak tasarlanan Amasya Merzifon TOKİ Konutları başvurusu ne zaman? Projenin başvuru ücreti 500 TL olarak belirlendi.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

merzifon toki konutları Haberi

merzifon toki konutları
Amasya'nın Merzifon ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen 3 bloklu konutların tamamında Merzifon Belediyesi çalışanları ve aileleri yaşayacak. Belediye personeliyle yaptığı görüşmelerde büyük kısmının kirada yaşadığını gözlemleyen Merzifon Belediye Başkanı M. Kadri Aydınlı'nın girişimleri sonucu 4 ay önce Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşasına başlanan konutların yılbaşına kadar teslim edilmesi planlanıyor. 2'si 8, biri 9 katlı 3 bloktaki 3+1 137'şer metrekarelik 97 dairenin tamamında belediye çalışanlarının yaşayacağını belirten Aydınlı, peşinat olarak 6 bin lira verip, taşınma aşamasında ise 10 bin lira ödeme yapacak personelin 10 yılda kira öder gibi ev sahibi olacağından memnuniyet duyduğunu söyledi....