02 / 05 / 2024

Mes Peyzaj Ve İnşaat nerede

Mes Peyzaj Ve İnşaat nerede

Mes Peyzaj Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur   Şahin tarafından kuruldu.

Çvr Hafriyat Peyzaj Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çvr Hafriyat Peyzaj Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çavdar tarafından kuruldu.

Neva Vita'da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Geniş villaları, özenle detaylandırılmış peyzajı ve konforu hissettiren yaşam alanlarıyla Büyükçekmece'de yükselen Neva Vita'da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Seba Reserve Göktürk satışta! Yeni proje! 

Seba Reserve Göktürk, özenle tasarlanmış peyzajı ve yemyeşil bahçeleri, sakin ve huzurlu bir yaşam vadediyor. Projede 3.5+1 ve 4.5+1 konutlar bulunuyor. Peki Seba Reserve Göktürk'te konut fiyatları ne kadar? 

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi Sarıyer'de Diler Çiftçi ve Nihan Balkan ortaklığında kuruldu.

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Diler Çiftçi ve Nihan Balkan ortaklığında kuruldu.

Kübra Kökçe Peyzaj Ve İç Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kübra Kökçe Peyzaj Ve İç Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da Kübra Kökçe tarafından kuruldu.

Tms Peyzaj Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tms Peyzaj Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Nilüfer Uysal Aktomas tarafından kuruldu.

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güleç tarafından kuruldu.

Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Beliren İnşaat Proje Peyzaj Ve Bakım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beliren İnşaat Proje Peyzaj Ve Bakım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Beliren tarafından kuruldu.

Duravit İnşaat Metal Hırdavat Kimya Mobilya Peyzaj İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duravit İnşaat Metal Hırdavat Kimya Mobilya Peyzaj İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Sincar tarafından kuruldu.

Patron Yol Yapım İnşaat Nakliye Peyzaj Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patron Yol Yapım İnşaat Nakliye Peyzaj Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 520 bin TL sermaye bedeli ile Soncan Kut tarafından kuruldu.

Maxpey Peyzaj ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxpey Peyzaj ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Ağacık tarafından kuruldu. 

Mes Peyzaj Ve İnşaat nerede Haberi

Mes Peyzaj Ve İnşaat nerede

Mes Peyzaj Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur   Şahin tarafından kuruldu.

Mes Peyzaj Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...