03 / 05 / 2024

mesa 2015 jazz etkinliği

mesa 2015 jazz etkinliği

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA, konut sahiplerini ve seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde buluşturdu.

Erhan Boysanoğlu: 2015 yılı konut sektörü için zor bir dönem!

Kuruluşundan beri çok ortaklı bir yapıya sahip olan Mesa'nın yönetim yapısı değişti. Yönetiminin daha aktif bir yapı kazandığını belirten Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "2015 yılı konut sektörü için zor bir dönem " dedi.

Mesa Studio Plaza AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Mesa Studio Plaza AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Mesa Studio Plaza AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Mesa Studio Plaza bayramda kaça kadar açık? Mesa Studio Plaza bayramda kaçta açılacak?

Mesa Çamlıca'da MESA ve Jazz etkinliği düzenledi!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA, konut sahiplerini ve seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde buluşturdu.

Çamlıca Mesa Mesken'de teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken imzası taşıyan Mesa Çamlıca projesi İstanbul Üsküdarda inşa ediliyor. Projede daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Mesa Mesken Çamlıca'da teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken imzasıyla Üsküdar'da yükselen Mesa Çamlıca Konutları'nda daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede teslimlerin Temmuz 2015'te yapılması planlanıyor.

Üsküdar Mesa Mesken Konutları teslimleri Temmuz 2015'te!

Üsküdar'da Mesa Mesken tarafından inşa edilen Çamlıca Mesa projesinde daire alanları 235 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiyor. Projede daire teslimlerinin Temmuz 2015'te gerçekleşmesi öngörülüyor.

Mesa Çamlıca'da teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken tarafından Üsküdar'da inşa edilen Çamlıca Mesa projesinde toplamda 115 adet konut yer alıyor. Villaların alanları 235 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Çamlıca’da MESA basın toplantısı 15 Mayıs'ta!

İstanbul’un en prestijli projelerinden birine; Çamlıca’da MESA’da yaşam başlıyor. Çamlıca’da MESA projesinin basın toplantısı 15 Mayıs 2015 Cuma günü düzenlenecek.

Mesa Koza 66 satış tarihi!

Mesa Koza 66 satış tarihi olarak 2 Nisan 2015 Perşembe günü yapılması planlandı. Toplam 362 adet daireden oluşan proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje Ankara Gaziosmanpaşa'da İlbank arazisinde yer alıyor.

Mesa Grup Mesa Koza 66 iletişim!

Mesa Grup Mesa Koza 66 iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0312 291 50 16 olarak belirlendi. Lansman tarihinin 1 ve 2 Nisan 2015 günü olarak belirlendiği proje Ankara Gaziosmanpaşa'da İlbank arazisinde hayata geçiriliyor.

Mesa Koza 66 lansman tarihi!

Mesa Koza 66 lansman tarihi olarak 1 ve 2 Nisan 2015 günü belirlendi. Kule blokta bulunan daire alanları 76 metrekare ile 264 metrekare olarak değiştiği projede toplam 206 adet daire bulunuyor.

Mesa 2015'te İstanbul'a odaklanacak!

2014 yılını hedefler doğrultusunda verimli geçirdiklerini söyleyen Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, 2015 yılının Mesa için önemli bir yıl olacağını ve İstanbul'a odaklanacaklarını söyledi.

Mesa Çamlıca Konakları!

İstanbul'un Üsküdar'a bağlı Çamlıca bölgesinde yükselen Mesa Çamlıca Konakları 5 adet villa ve 100 adet daireden oluşuyor. Projede dairelerin Temmuz 2015'te teslim edilmesi planlanıyor.

mesa 2015 jazz etkinliği Haberi

mesa 2015 jazz etkinliği

İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA, konut sahiplerini ve seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde buluşturdu. Haziran ayı itibariyle yaşamın başladığı Çamlıca’da MESA’da düzenlenen brunch’ta konuklar, cazın usta ikilisi Teema & Dennis’in sunduğu dinletinin eşliğinde Çamlıca’nın eşsiz manzarasının ve doyumsuz lezzetlerin tadını çıkarırken, çocuklar da kendilerine özel düzenlenmiş aktivitelerle gönüllerince eğlendi.


Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın İstanbul’un en gözde semtlerinden Çamlıca’da hayata geçirdiği Çamlıca’da MESA, seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde ağırladı. Ayrıcalıklı yaşamın kapılarını Haziran ayında açan Çamlıca’da MESA’nın müzik ve lezzet resitaline dönüşen bu etkinliğine konut sahiplerinin yanı sıra MESA markasına olan güvenlerini her yeni projesinde gösteren MESA dostları ve Çamlıca’da MESA projesinin bölgedeki komşuları katıldı.


Ayrıcalıklı yaşamlara lezzetli ve müzik dolu bir “merhaba”


Çamlıca’da...