28 / 04 / 2024

Mesa 2015'te İstanbul'a odaklanacak!

Mesa 2015'te İstanbul'a odaklanacak!

2014 yılını hedefler doğrultusunda verimli geçirdiklerini söyleyen Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, 2015 yılının Mesa için önemli bir yıl olacağını ve İstanbul'a odaklanacaklarını söyledi.



Posta Gazetesi, Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu ile hem 2014'ün hem de 2015'in değerlendirmesini yaptı.


Gayrimenkul sektörünün 2014 yılının öngörüler çerçevesinde tamamladığını söyleyerek sözlerine başlayan Erhan Boysanoğlu, "Yabancıya konut satışı gibi bazı konularda öngörülerin de üzerinde pozitif bazı gelişmeler yaşansa da, 2014 yılında gayrimenkul sektöründe önemli bir sürpriz yaşanmadı. Sektörde öngörülen hedefler civarında sonuçlar elde edildi" dedi. 


2014'te yatırımları sürdürdü 


Mesa Mesken ise, 2014 yılını planlamaları doğrultusunda geçirerek tamamladı. 2014'te Ankara'da Aktürk İnşaat ortaklığı ile hayata geçirdikleri ParkOran Konutları ve ParkOran Ofls'te satışları tamamlamak üzere olan Mesa, yine Ankara'da yer alan 900 konutluk Park Mozaik'i de hayata geçirdi. Şirket ayrıca Ankara'nın gözde semti Gaziosmanpaşa'da konumlandırdığı bir diğer projesi Mesa Koza 66'nın da temelini attı. 

Mesa Mesken'in İstanbul'da ise Çamlıca'da Mesa projesinde, 2014 yılında önemli satış rakamlarına ulaştığını ifade eden Erhan Boysanoğlu, "Kartal'ın iki ana arterinde yer alan; E-5'teki Kartall Mesa ve Sahilyolu'ndaki Sahili Mesa projelerinde de satışlar, planlanan çerçevede gelişti. Mesa, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu imzasını taşıyan Türkiye'nin en büyük özel sektör projesi Tema İstanbul'da ise sektörüne referans olan, moral veren satışlar hız kesmedi; istikrarlı ve başarılı bir şekilde devam ediyor" diye konuştu.

 

Daha çok proje geliyor


Boysanoğlu, 2015'in Mesa için önemli bir yıl olacağına vurgu yaparak, 2015'te daha güçlü ve daha çok proje ile yer alacaklarının müjdesini verdi. Boysanoğlu, "2015 yılında Mesa'nm odağında İstanbul'un olacağını belirtebiliriz. 

İstanbul'da mevcut Mesa projeleri ile bilinen kalite ve güvencemizle var olduğumuz semtlerin yanı sıra yeni ve seçkin bazı bölgelerine de Mesa imzasını ilk kez atmış olacağız" şeklinde konuştu. 


Posta


Geri Dön