07 / 05 / 2024

mesa bahçeşehir projeleri

mesa bahçeşehir projeleri

İstanbul’da gayrimenkul piyasanın nabzının en hızlı attığı bölgelerden biri olan Bahçeşehir’de “yoğunluk” tartışması başladı. Erhan Boysanoğlu, KİPTAŞ’ın bölgede 4 bin konutluk Vaditepe projesi nedeniyle yatırımları askıya aldıklarını söyledi..

Mesa Nurol 4. Etap Evleri'nden havadan görüntüler!

Mesa Nurol 4. Etap Evleri'nin havadan görüntülerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Referans Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla 180 ay vade imkanı!

“Referans” markalı projeleri ile İstanbul’a değer katmayı sürdüren Kiler GYO, Referans Bahçeşehir projesinde yüzde 10 peşinat,  ilk 12 ay ödemesiz, 180 ay vadeli ve aylık yüzde 0,64 vade farklı konut kredisi imkânı sunuyor.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Bahçeşehir'e 13 bin yeni konut geliyor!

Avrupa yakasının en çok gelişen bölgesi Bahçeşehir’de yeni konut projeleri de hız kesmiyor. Bölgede son 4 yılda fiyatlar ikiye katlandı.

Soyak Konforia ile Bahçeşehir'e yatırım fırsatı!

Üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projeleri ile değerlenen ve yıldızı parlayan Kuzey Bahçeşehir’de Soyak, güçlü bir proje ile yıllar içinde daha da değerlenecek bir yatırım fırsatı sunuyor: Soyak Konforia!

Referans Bahçeşehir'de teslimler 2018'de!

Kiptaş AŞ arazisi üzerinde Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir bölgenin de en çok talep gören konut projeleri arasında yer aldı.

Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projesine Cityscape’te büyük ilgi!

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projeleri uluslararası yatırımcıdan tam not aldı. Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2015’te her iki projeye de uluslararası yatırımcı yoğun ilgi gösterdi

Soyak Kuzey Bahçeşehir projesi Dubai'de tanıtıldı!

Soyak Kuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yeni Projesinin ön tanıtımını Dubai’de yaptı. Mevcut projeleri veKuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yepyeni projesinin detaylarını hem görsel hem de birebir iletişim yoluyla fuar ziyaretçilerine standından aktardı.

Mesa Bahçeşehir yatırımlarını askıya aldı!

İstanbul’da gayrimenkul piyasanın nabzının en hızlı attığı bölgelerden biri olan Bahçeşehir’de “yoğunluk” tartışması başladı. Erhan Boysanoğlu, KİPTAŞ’ın bölgede 4 bin konutluk Vaditepe projesi nedeniyle yatırımları askıya aldıklarını söyledi..

MN Bahçeşehir projesinde 3+1 daireler 581 bin TL' den başlıyor!

Mesa Mesken Yapı tarafından hayata geçirilen MN Bahçeşehir projesinde daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 182 adet daire bulunuyor. MN Bahçeşehir projesinde 3+1 daireler 581 bin TL' den başlıyor.

MN Bahçeşehir projesinde 4. Etaptaki daireler 581 bin TL' den başlıyor!

Mesa Mesken Yapı tarafından hayata geçirilen MN Bahçeşehir projesinin ilk 3 etabı bitti. Şu an 4. etap satışlarını gerçekleştiren projede yaşam başladı. MN Bahçeşehir projesinde 4. Etaptaki daireler 581 bin TL' den başlıyor.

Bahçeşehir ve Ispartakule'de 12 bin 247 konutluk projelerin satışları devam ediyor!

İstanbul'un Avrupa yakasındaki gelişim bölgeleri arasında başı çeken Ispartakule Bahçeşehir hattındaki gayrimenkul projeleri hız kesmiyor. Bahçeşehir ve Ispartakule'de toplamda 12 bin 247 konutluk proje devam ediyor.

Dekar Asmalı Bahçeler Bahçeşehir'de metrekaresi 3 bin 500 TL'ye!

Ulaşılabilir fiyatlara bahçeli ev konseptiyle yaptığı projeleri sürdüren Dekar DK, Bahçeşehir’deki yeni projesi Dekar Asmalı Bahçeler’in birinci kısmında yer alan 228 evin satışına başladı. Projenin tamamı ise 650 bahçeli evden oluşacak.

mesa bahçeşehir projeleri Haberi

mesa bahçeşehir projeleri

İstanbul’da gayrimenkul piyasanın nabzının en hızlı attığı bölgelerden biri olan Bahçeşehir’de “yoğunluk” tartışması başladı. Bölgede çok sayıda konut inşa eden Mesa’nın Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin şirketi KİPTAŞ’ın bölgede 4 bin konutluk Vaditepe projesi nedeniyle yatırımları askıya aldıklarını belirtti. KİPTAŞ’ın Bahçeşehir’e gelmesiyle bölgede yoğunluğun arttığına dikkat çeken Boysanoğlu, “Bölgede 16 bin olan konut sayısı 25 bini aştı. Biz böyle hayal etmemiştik. Mesa – Nurol ortaklığının Bahçeşehir’de yaklaşık 180 bin metrekare arazisi daha var. Ancak artan yoğunluk nedeniyle çalışmalarımızı durdurduk” dedi.


KİPTAŞ: “Plan tadilatı yapmadık”

Boysanoğlu’nun bu açıklamalarını değerlendiren KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım şunları söyledi: “Mesa Bahçeşehir’i Turgut Özal zamanında Emlak Konut kanalıyla kendisi planlamıştı. Biz o zaman Emlak Konut’un nasıl batırıldığını çok iyi biliyoruz. Araziyi...