29 / 04 / 2024

mesa çamlıca konutları

mesa çamlıca konutları

Mesa Çamlıca Evleri 85 bin metrekare alanda hayata geçiyor. Mesa Mesken Sanayii tarafından hayata geçirilen projede villalar 8 milyon 500 bin dolardan satışa sunuluyor.

Mesa Çamlıca adres!

Mesa Çamlıca Evleri'nde 110 daire 5 villa olarak Küçük Çamlıca'da hayata geçiyor. Proje Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Projenin adresi haberimizde yer alıyor...

Mesa Çamlıca konut fiyatları 1 milyon 670 bin dolardan başlıyor!

Çamlıca'da hayata geçirilen Mesa Çamlıca projesi satışlar devam ediyor. 113 tane konuttan meydana gelen projede 240 metrekare ile 950 metrekare alanlardan oluşan daire tipleri mevcut.

Mesa Çamlıca konut fiyatları!

Mesa Çamlıca konut fiyatları haberimizde yer alıyor. Mesa Grup imzası ile hayata geçirilen projede yüzde 25 peşinatta kalan yüzde 75'lik tutar için banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor.

Mesa Çamlıca Villaları!

Mesa Çamlıca Villaları fiyatları 8 milyon 500 bin dolar olarak belirlendi. Projede mevcut olan konutların alanları 250 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiyor.

Mesa Çamlıca'da metrekaresi 6 bin 700 dolara!

İstanbul'un en seçkin yaşam bölgesinde yer alan Çamlıca'da MESA, 42 bin 500 metrekare büyüklüğündeki bir arazi üzerinde yükseliyor. Mesa Çamlıca projesinde Metrekare satış fiyatı 6 bin 700 dolardan başlıyor

Çamlıca Mesa'da konut fiyatları 1 milyon 600 bin dolardan başlıyor!

Konut teslimlerinin 2014 yılında yapılması planlanan Çamlıca Mesa projesinde konutlar 1 milyon 600 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler mevcut...

Mesa Çamlıca Konutları 'nda 1 milyon 550 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Mesa Çamlıca Konutları 'nda fiyatlar 1 milyon 550 bin dolardan başlıyor. 2015 yılının Temmuz ayında sahiplerine teslim edilecek olan proje Mesa Mesken Sanayi imzası taşıyor...

Çamlıca Mesa Evleri 21. yüzyılın ayrıcalıklı yaşamlarının yeni adresi!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirilen Mesa Çamlıca projesinde konut fiyatları 1 milyon 550 bin dolardan başlıyor. Projede konut tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı...

Mesa Çamlıca Konutları'nda fiyatlar 1 milyon 550 bin dolardan başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar Çamlıca bölgesinde yükselen Mesa Çamlıca'da 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri yer alıyor. Projede konut fiyatları 1 milyon 550 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Mesa Çamlıca, yedi tepeli İstanbul'un yeni gözdesi!

Çamlıca'da Mesa, 21. yüzyılın İstanbul'nda tarihin görkemli evlerinin ayrıcalığını sizlere sunuyor. Projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor...

Mesa Çamlıca'da 1 milyon 490 bin dolar! Teslimler 2015 Temmuz'da!

Mesa Grup tarafından İstanbul Anadolu Yakasında hayata geçirilen Mesa Çamlıca Projesi'nde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut seçenekleri yer alıyor...

Panaroma Çamlıca Evleri 10 soruda bütün detaylarıyla!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde satış süreci devam ediyor! Peki, Panaroma Çamlıca Evleri'nde konutların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Panaroma Çamlıca Evleri...

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

TOKİ Gümüşhane Çamlıca başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Çamlıca projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Çamlıca projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca'da sözleşme dönemi başladı!

TOKİ Gümüşhane Çamlıca alt gelir projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca orta gelir kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Çamlıca orta gelir projesindeki konutların kuraları bugün çekiliyor.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca alt gelir kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Gümüşhane Çamlıca alt gelir projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.

TOKİ Çamlıca alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Çamlıca alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusuna 9 Kasım 2018 yanıtını verebiliriz. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Gümüşhane Çamlıca kura çekilişi 9 Kasım'da!

TOKİ Gümüşhane Çamlıca projesinde yer alan konutların kura çekilişi 9 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Çamlıca projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Gaziantep Çamlıca Konutları'ndaki dükkanlar taksitli satılacak!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Çamlıca Konutlarındaki dükkanlar, Belediye meclisinde alınan kararla artık taksitli satılacak.

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Çamlıca Konutları 2´nci etap satışta!

Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları’nın 2’inci etabı satışa sunuldu.

mesa çamlıca konutları Haberi

mesa çamlıca konutları

Mesa Çamlıca Evleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor. Dairelerin büyüklükleri 240 metrekare ile 950 metrekare alan arasında değişiyor.


Mesa Çamlıca Konutlarında normal dairelerin yanı sıra villa tipi daireler de bulunuyor. Villaların fiyatları 8 milyon 500 bin dolar + KDV olarak satışa sunuluyor.


Mesa Çamlıca Konutları ortak yaşam alanları arasında kapalı otopark, fitness salonu, spor alanları, dinlenme alanları, buhar odası, oyun alanları, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzu ve yürüyüş parkurları yer alıyor.


Toplam 115 konuttan oluşan Mesa Çamlıca Konutları'nda her daireye 3 araçlık garaj ve depo alanı imkanı sağlanıyor. Projedeki daireler Temmuz ayında satışa sunulacak.


Mesa Çamlıca iletişim bilgileri

Telefon : 0 216 402 11 15 

Web adresi: www.mesacamlica.com

Merve...