29 / 04 / 2024

Mesa Çamlıca Villa

Mesa Çamlıca Villa

Mesa Çamlıca Evleri 85 bin metrekare alanda hayata geçiyor. Mesa Mesken Sanayii tarafından hayata geçirilen projede villalar 8 milyon 500 bin dolardan satışa sunuluyor.

Mesa Çamlıca Evleri fiyat!

Mesa Çamlıca konut projesinde yer alan konutların alanları 250 metrekareden başlıyor, 950 metrekareye kadar çıkıyor. Projede satış süreci devam eden 1 adet villa bulunuyor. İşte Mesa Çamlıca Evleri fiyat listesi...

Mesa Çamlıca Villaları satılık!

Mesa Çamlıca Villaları satılık dairelerin alanları 250 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje toplamda 100 adet daire ve 5 adet villadan oluşuyor.

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Çamlıca Sitesi ve Agena Park Konutları'nda 7.3 milyon TL'ye satılık 6 villa!

Büyükçekmece 2.İcra Dairesi, Büyükçekmece Çamlıca Sitesi ve Esenyurt'ta yer alan Agena Park Konutları'ndaki 6 villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

Mesa Çamlıca'da MESA ve Jazz etkinliği düzenledi!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA, konut sahiplerini ve seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde buluşturdu.

Çamlıca Mesa Konutları erken teslim edilecek!

İstanbul'un en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. Erhan Boysanoğlu, "Çamlıca'da MESA'da konutları, vaat ettiğimiz tarihten önce teslim edeceğiz" dedi.

Çamlıca Mesa Mesken'de teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken imzası taşıyan Mesa Çamlıca projesi İstanbul Üsküdarda inşa ediliyor. Projede daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Mesa Mesken Çamlıca'da teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken imzasıyla Üsküdar'da yükselen Mesa Çamlıca Konutları'nda daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede teslimlerin Temmuz 2015'te yapılması planlanıyor.

Mesa Çamlıca projesinde 1 milyon 670 bin TL'ye daire!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Çamlıca'da hayata geçirdikleri 113 konutluk Mesa konutlarının ise tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi..

Çamlıca Mesa'da konutlar erken teslim edilecek!

Çamlıca'da hayata geçirdikleri 113 konutluk Mesa konutlarının ise tamamlanma aşamasına geldiğini vurguladı.boysanoğlu: Yakaladıkları üretim ritmiyle Çamlıca MESAda konutlarını, vaat ettiğimiz tarihten önce teslim edeceğiz" dedi

Çamlıca'da Mesa projesinde teslimler başlıyor!

İSTANBUL'UN en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. 113 konuttan oluşan projede satış süreci devam ediyor..

Mesa Çamlıca'da teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken tarafından Üsküdar'da inşa edilen Çamlıca Mesa projesinde toplamda 115 adet konut yer alıyor. Villaların alanları 235 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Çamlıca Mesa Evleri'nin yüzde 85'i satıldı!

Mesa Yönetim Kurulu Başkam Erhan Boysanoğlu, 10 yıl önce aldıkları arsa üzerinde inşa edilen 'Çamlıca'da Mesa' projesinde arsanın yarısını yeşil alan olarak kamuya terk ettiklerini söyledi.

Mesa Çamlıca Villa Haberi

Mesa Çamlıca Villa

Mesa Çamlıca Evleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor. Dairelerin büyüklükleri 240 metrekare ile 950 metrekare alan arasında değişiyor.


Mesa Çamlıca Konutlarında normal dairelerin yanı sıra villa tipi daireler de bulunuyor. Villaların fiyatları 8 milyon 500 bin dolar + KDV olarak satışa sunuluyor.


Mesa Çamlıca Konutları ortak yaşam alanları arasında kapalı otopark, fitness salonu, spor alanları, dinlenme alanları, buhar odası, oyun alanları, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzu ve yürüyüş parkurları yer alıyor.


Toplam 115 konuttan oluşan Mesa Çamlıca Konutları'nda her daireye 3 araçlık garaj ve depo alanı imkanı sağlanıyor. Projedeki daireler Temmuz ayında satışa sunulacak.


Mesa Çamlıca iletişim bilgileri

Telefon : 0 216 402 11 15 

Web adresi: www.mesacamlica.com

Merve...