27 / 04 / 2024

Mesa Gökada Projesi

Mesa Gökada Projesi

Anadolu Yakası’nda projeleri ile yükselmeye devam eden MESA, Maltepe’de hayata geçirdiği Mesa GÖKADA için yüzde 10 peşinata indirim, yüzde 0,98 faiz oranına 120 ay vadeye 2.800 TL’den başlayan fiyatlarla yılın kaçırılmayacak son fırsatını sunuyor....

MESA Gökada basın lansmanı ertelendi!

Türkiye inşaat sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan markası MESA, Maltepe’de hayata geçireceği MESA Gökada projesinin basın lansmanını ileri bir tarihe erteledi. 

Mesa Gökada projesi nereye yapılıyor?

Mesa Gökada projesi, Maltepe'de CarrefourSA AVM'nin yerine yapılıyor. Mesa Gökada Evleri'nin Ocak 2020'de tamamlanması planlanıyor...

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 2022 Projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Göksun Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Nidapark Göcek ön talep topluyor! Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek projesi için ön talep dönemini başlattı. Nidapark Göcek adıyla yükselecek projede 32 adet müstakil villa yer alıyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat! 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek fiyat bilgisi ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Karaman Üzümlü Göleti projesi TBMM gündeminde!

Karaman'ın Başyayla ilçesinde yapımına devam edilen Üzümlü Göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yerebatan Sarnıcı, gergi güçlendirme projesi için onay bekliyor!

Geçtiğimiz günlerde yapılan restorasyon çalışmalarında çökme tehlikesi ile karşı karşıya olduğu öğrenilen Yerebatan Sarnıcı’ndaki gergi güçlendirme projesi başvurusu için Koruma Kurulu'ndan onay gelmedi.

Adıyaman Akpınar göleti projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapılması planlanan Akpınar göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mesa Koza 66'a uluslararası ödül!

Mesa Koza 66 Projesi, World Architecture Community Ödülleri 34'üncü Dönem Projeleri'nin en iyi oldu ve ödüle layık görüldü.

TOKİ Manisa Gördes Projesi inşaatı ihalesi yarın!

Manisa Akhisar Gördes Projesi (Gördes Sağ Sahil Sulaması İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Gökada Th İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökada Th İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Türel tarafından kuruldu.

MESA projelerinde yüzde 15 peşinatla teslime kadar ödene yok!

MESA, eşsiz adalar manzarası ve tertemiz orman havasıyla MESA GÖKADA ve doğal gölün hemen yanı başında yer alan, orman manzaralı MESA Orman projelerine sadece yüzde 15 peşinatla teslime kadar ödeme yapmadan sahip olma fırsatı sağlıyor.

Mesa Gökada'da fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Mesa Grup tarafından hayata geçirilen Mesa Gökada projesinde yüzde 10 peşinat verildiğinde yüzde 0,85 faiz imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor. 

Mesa Gökada Projesi Haberi

Mesa Gökada Projesi

Konutta ‘kalite’ ve ‘güven’in markası MESA, tüm projelerinde insana ve yaşam kalitesine öncelik veriyor. Bölgedeki yaşam standartlarını yeniden belirleyecek GÖKADA Projesi’nin lansmanı öncesinde avantajlı ödeme planı sunuluyor. 

Ulaşım kolaylığının yanı sıra Bağdat Caddesi ve sahil aksına yakın konumuna sahip GÖKADA Projesi’nin sunduğu fırsatı değerlendiren MESA Mesken Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Cem Ergüven söz konusu kampanyanın 1000’e yakın talep gördüğünü söyledi. “Tabi bu yoğun ilginin başlıca sebebi müşterilerimizin Mesa’ya duyduğu güven. Biz de özelikle bu dönemde yani sene sonu olmasına rağmen müşterimizin eksilmeyen aksine artarak devam eden güveninden ve yoğun ilgisinden son derece memnunuz.” dedi.

MESA’nın, Maltepe’deki ilk projesi olan GÖKADA projesi, araziye uyumlu dizilimi, birbirini engellemeyen binaları, lokasyon ve ulaşım avantajlarına sahip.

Birçok üstün niteliği ile Büyükbakkalköy’deki yaşamı yeni zirvesine...