03 / 05 / 2024

Mesa Grup 2015 projeleri

Mesa Grup 2015 projeleri

MESA, İstanbul'da Çamlıca'da MESA, Kartal MESA, Sahili MESA, MESA&Nurol Bahçeşehir Evleri ile Tema İstanbul, Ankara'da Park Mozaik ile MESA Koza 66 ve İzmir'de MESA Urla Evleri projelerinin satışlarına devam ediyor.

Mesa Gökada'da fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Mesa Grup tarafından hayata geçirilen Mesa Gökada projesinde yüzde 10 peşinat verildiğinde yüzde 0,85 faiz imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor. 

Mesa Gökada Evleri ödeme planı!

Mesa Gökada projesi Mesa Grup tarafından Maltepe'de inşa ediliyor. Mesa Gökada Evleri ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor...

Mesa Grup Gökada ön satışları!

Mesa Gökada projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Projede daireler için ön talepler alınıyor...

Mesa Gökada ön talep!

Mesa Grup imzasıyla hayata geçirilen Mesa Gökada projesnde toplam 273 daireye yer veriliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Mesa Gökada Evleri iletişim!

Mesa Gökada Konutları üç blok olarak Mesa Grup tarafından hayata geçirildi. Proje Aydos Ormanları'na ve Kayışdağı Çam Ormanı'na yakın mesafede hayata geçirildi.

Kütahya Emet Yenice grup köy yolu açıldı!

2015-2016 yılı onarım ve stabilize programında grup köy yolunda bulunan Emet İlçesi Yenice, Göncek ve Doğanlar köylerine hizmet vermek için Kütahya İl Özel İdaresi tarafından yapılan 5 km’lik yolun alt yapı çalışmalarının ardından başlatılan sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi.

Turanlar Grup'tan İstanbul'a 2 yeni otel!

Turanlar Grup; turizm sektörüne yatırım yapmaya devam ediyor. Grup 2015 yılında turizm sektöründe yaşanan gerilemeye karşın 25 milyon euroluk bir yatırımla İstanbul’da yapacakları 2 şehir oteli kazandıracak.

Seranit Grup 2016’da İngiltere pazarına yönelecek!

2015’in Türkiye ve dünya konjonktüründe oldukça duraksamalı periyodların yaşandığı bir yıl olduğunu belirten Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, buna rağmen hedeflerin tamamını tutturduklarını belirtti.

Kuran Grup, Armutlu Altın Evler toplantısı 15 Aralık'ta!

Kuran Grup, Yalova Armutlu’da dev bir projenin temellerini atıyor. 15 Aralık 2015 tarihinde Eresin Hotel Topkapı’ da kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştirilecek.

YDA Grup 5 bin konut üretmeyi hedefliyor!

YDA Grup, Sign of the City Awards 2015'te; 'En İyi Endüstriyel/Lojistik Yapı' ve 'En Yeşil Bina' kategorilerinde ödüle değer görüldü.

Eryap Grup, BakuBuild 2015'e katıldı!

Eryap Grup, 21-24 Ekim 2015 tarihleri arasında Bakü Expo Center’da 21.si düzenlenen BakuBuild Uluslararası Yapı, Isıtma ve Havalandırma Fuarı’nda ürünlerini dünyanın her yerinden gelen ziyaretçilerle buluşturdu.

Babacan Grup, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Emin Grup'tan CNR Emlak Fuarı'nda elektrikli oto çıkarması!

24 yıldır faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Emin Grup CNR 2015 Emlak Fuarı'nda konut projelerinin yanında, kendi dönüştürdüğü yeni elektrikli otomobili de ilk kez sergiledi.

Mesa Grup 2015 projeleri Haberi

Mesa Grup 2015 projeleri

MESA Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Tokatlı, MESA'nın bugüne kadar 350 binin üzerinde insanın yaşadığı, yaklaşık 8 milyon metrekare alana kurulu, 80 bine yakın konutu inşa ettiğine dikkat çekiyor. MESA projelerinin, bulunduğu bölgelerde çağdaş yaşamın öncüsü olduğunu ve trendleri belirlediğini belirten Tokatlı, "Bugün, sektöründe kalitenin ölçümlenmesinde referans olarak kullanılan MESA standartları, 'konutta marka' ve 'yaşam markası' olarak anılmamızın en önemli sebebidir" diyor. 

Tokatlı, MESA'nın devam eden projeleri ile ilgili sonlarımızı şöyle yanıtlıyor: MESA 

Mesken'i tanıyabilir miyiz? 

MESA, 1969 yılında işi daha iyi ve sürdürülebilir yapma felsefesi ve mutlak kalite yaklaşımı ile Ankara'da kuruldu. Bugüne kadar, altyapı ve çevre düzenlemesini de içermek üzere, tasanmından tamamlanmasına, üretimin her aşamasında MESA imzası bulunan, içinde 350 binin üzerinde insan yaşadığı, yaklaşık 8 milyon metrekare alana kurulu 80...