03 / 05 / 2024

Mesa Grup kampanyaları

Mesa Grup kampanyaları

MESA, İstanbul'da Çamlıca'da MESA, Kartal MESA, Sahili MESA, MESA&Nurol Bahçeşehir Evleri ile Tema İstanbul, Ankara'da Park Mozaik ile MESA Koza 66 ve İzmir'de MESA Urla Evleri projelerinin satışlarına devam ediyor.

Ontan Grup'da kampanyalar devam ediyor!

Ontan Grup'un iki projesinde kampanyalar devam ediyor. Modda Bulvar'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. Ayrıca Modda Suites'de son 7 daire kaldı. 

MESA 50. Yıl Basın Toplantısı ertelendi!

MESA’nın 50 yıllık serüveninin değerlendirileceği ve projelerin 50. yıla özel kampanyalarına da yer verileceği 50. Yıl Basın Toplantısı ertelendi. 

MESA 50. Yıl Basın Toplantısı 18 Nisan'da!

MESA’nın 50 yıllık serüveninin değerlendirileceği ve projelerin 50. yıla özel kampanyalarına da yer verileceği 50. Yıl Basın Toplantısı 18 Nisan'da gerçekleştirilecek...

Mesa Gökada'da fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Mesa Grup tarafından hayata geçirilen Mesa Gökada projesinde yüzde 10 peşinat verildiğinde yüzde 0,85 faiz imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor. 

Konut kampanyaları satışları artırdı!

ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan, MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu ve Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu konut satış verilerini değerlendirdi. Sektör temsilcileri, kampanyaların satışlara olumlu yansıdığını söyledi.

Mesa Gökada Evleri ödeme planı!

Mesa Gökada projesi Mesa Grup tarafından Maltepe'de inşa ediliyor. Mesa Gökada Evleri ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor...

Mesa Grup Gökada ön satışları!

Mesa Gökada projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Projede daireler için ön talepler alınıyor...

Mesa Gökada ön talep!

Mesa Grup imzasıyla hayata geçirilen Mesa Gökada projesnde toplam 273 daireye yer veriliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Mesa Gökada Evleri iletişim!

Mesa Gökada Konutları üç blok olarak Mesa Grup tarafından hayata geçirildi. Proje Aydos Ormanları'na ve Kayışdağı Çam Ormanı'na yakın mesafede hayata geçirildi.

Ortadoğu Grup'tan yazın en iddialı konut kampanyaları!

Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Resim İstanbul projelerinde başlattığı birbirinden cazip kampanyalarla bu yaz ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Ortadoğu Grup ramazana özel kampanyalarına başladı!

İnşaat sektörünün önde gelen, köklü şirketlerinden Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Resim İstanbul Nefes, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerinde yaptığı ramazana özel kampanyalarıyla herkesi ev sahibi yapmayı hedefliyor.

Yassıada ve Sivriada'da inşaat çalışması başladı!

Yassıada ve Sivriada'nın imara açılması için inşaat çalışması başladı. İnşaat MESA Grup tarafından başlatıldı.

Mesa Grup Mesa Koza 66 fiyatları!

Mesa Grup Mesa Koza 66 fiyatları 473 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 240 bin TL'ye kadar yükseliyor. Toplam 362 adet daireden oluşan proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje Ankara Gaziosmanpaşa'da İlbank arazisinde yayılıyor.

Mesa Grup kampanyaları Haberi

Mesa Grup kampanyaları

MESA Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Tokatlı, MESA'nın bugüne kadar 350 binin üzerinde insanın yaşadığı, yaklaşık 8 milyon metrekare alana kurulu, 80 bine yakın konutu inşa ettiğine dikkat çekiyor. MESA projelerinin, bulunduğu bölgelerde çağdaş yaşamın öncüsü olduğunu ve trendleri belirlediğini belirten Tokatlı, "Bugün, sektöründe kalitenin ölçümlenmesinde referans olarak kullanılan MESA standartları, 'konutta marka' ve 'yaşam markası' olarak anılmamızın en önemli sebebidir" diyor. 

Tokatlı, MESA'nın devam eden projeleri ile ilgili sonlarımızı şöyle yanıtlıyor: MESA 

Mesken'i tanıyabilir miyiz? 

MESA, 1969 yılında işi daha iyi ve sürdürülebilir yapma felsefesi ve mutlak kalite yaklaşımı ile Ankara'da kuruldu. Bugüne kadar, altyapı ve çevre düzenlemesini de içermek üzere, tasanmından tamamlanmasına, üretimin her aşamasında MESA imzası bulunan, içinde 350 binin üzerinde insan yaşadığı, yaklaşık 8 milyon metrekare alana kurulu 80...