19 / 05 / 2024

mesa hekimbaşı kentsel dönüşüm

mesa hekimbaşı kentsel dönüşüm

Mesa Mesken Ümraniye Hekimbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor. Mesa mahalle sakinlerine kentsel dönüşümü anlatmak için yarın (7 Mayıs 2017) toplantı yapacak.

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

May İnşaat'tan Ümraniye Hekimbaşı'na 591 konutluk yeni proje geliyor! 

May İnşaat Ümraniye projesi için düğmeye bastı. Ümraniye Hekimbaşı'nda kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan projede 591 konut ve 28 dükkan yer alacak.

Ümraniye Hekimbaşı'nda kentsel dönüşüm süreci!

Ümraniye Hekimbaşı'nda imar çalışmaları tamamlandı. Bölgede kentsel dönüşüm süreci Ekim ayında başlıyor.

Mesa Hekimbaşı'na el attı!

Mesa Mesken Ümraniye Hekimbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor. Mesa mahalle sakinlerine kentsel dönüşümü anlatmak için yarın (7 Mayıs 2017) toplantı yapacak.

Kentsel dönüşüm devlet desteğiyle yapılmalı!

MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, kentsel dönüşümde yaşanan sorunların daha önceden dönüşüm planlarının hazırlanmamasından kaynaklandığını belirtti.

Beşiktaş Mesa Ulus iletişim!

Beşiktaş Mesa Ulus iletişim için 0312 291 50 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan proje Mesa Mesken imzası ile inşa edilecek.

Mesa Ulus projesi için hazırlanıyor! İlk görseller!

Mesa Mesken, Beşiktaş Ulus bölgesinde kentsel dönüşüm için hazırlanıyor. Mesa Mesken Ulus projesinde hak sahipleriyle görüşmeler devam ediyor. Mesa Ulus projesi için görseller hazırlatıldı...

Ataşehir İmar İskan Blokları, Mesa Mesken'le nasıl anlaştı?

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda Mesa Meskten tarafından uygulanacak kentsel dönüşüm kapsamında hak sahipleri, Pazar gecesi firma yetkilileriyle toplantı yaptı. Toplantıdan ne karar çıktı? Mesa Mesken'in hak sahiplerine yaptığı jest neydi? İşte detaylar..

Mesa Mesken, Fikirtepe'den neden çıktı?

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda kentsel dönüşüme hazırlanan Mesa Mesken, Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinden neden çıktı?.. İşte Mesa Mesken İstanbul Bölge Müdürü Tayfun Atalan'ın Emlakkulisi.com'a bomba açıklamaları!..

Ataşehir İmar İskan Blokları'nı Mesa Mesken dönüştürecek!

Ataşehir İmar İskan Blokları, kentsel dönüşümde kararını verdi. Dün SAAT 10:00'de yapılan toplantıda İmar İskan Blokları kat malikleri Mesa Mesken A.Ş. firmasını seçti.

Ataşehir İmar İskan Blokları kentsel dönüşüm seçimi ne zaman?

Ataşehir İmar İskan Blokları kentsel dönüşüm için firma seçimini ne zaman yapacak? Ataşehir İmar İskan Blokları hangi inşaat firmasını seçecek? Ataşehir İmar İskan Blokları'nı Mesa Mesken mi DKY İnşaat mı dönüştürecek?

İmar İskan Blokları, Mesa Mesken ile DKY İnşaat arasında seçim yapacak!

Ataşehir İmar İskan Blokları, kentsel dönüşüm için firma seçimi yapacak. İmar İskan Blokları'nı dönüştürmek için talip olan 4 inşaat firmasından geriye Mesa Mesken ile DKY İnşaat İbrahim Dumankaya Holding kaldı. İşte seçim tarihi...

Hekimbaşı, İnkılap ve Kazım Karabekir, dönüşüm için kadastro bekliyor!

Ümraniye’nin Hekimbaşı, İnkılap ve Kazım Karabekir Mahalleleri, kadastronun tamamlanmasını bekliyor. Üç mahallede 2B satışları sürerken, kentsel dönüşümle ilgili Bakanlar Kurulu kararından sonra bir çalışma yapılmadı. Çünkü önce kadastro gerekiyor...

mesa hekimbaşı kentsel dönüşüm Haberi

mesa hekimbaşı kentsel dönüşüm

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Ümraniye Hekimbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüme el attı. Mesa, yarın (7 Mayıs 2017) Hekimbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Pogramı ve Şirket Tanıtımı yapacağı bir organizsyon düzenliyor. 


Mesa'nın Hekimbaşı Mahallesi kentsel dönüşüm toplantısı Beykoz Kavacık'ta Beyaz Saray Davet ve Balo Salonu'nda düzenlenecek. Toplantıya tüm Hekimbaşı Mahallesi sakinlerini davet edildi. 



NEF daha önce bölgede anlaşmalar yapıyordu. Firma proje alanı büyütme çalışmaları için hak sahipleriyle görüşmelere devam etmeyi planlıyor. 



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Ümraniye'nin 3 mahallesinin nazım imar planı dün (5 Mayıs 2017) askıya çıkarıldı. Mahalleler arasında Hekimbaşı'da yer alıyor. 


Ümraniye Hekimbaşı - Kazım Karabekir ve İnkılap Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 21 Şubat 2017 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı dün askıya çıkarıldı. Detayları için tıklayın


Web: https://www.mesa.com.tr/tr


Esra...