07 / 05 / 2024

Mesa Hekimbaşı'na el attı!

Mesa Hekimbaşı'na el attı!

Mesa Mesken Ümraniye Hekimbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor. Mesa mahalle sakinlerine kentsel dönüşümü anlatmak için yarın (7 Mayıs 2017) toplantı yapacak.



Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Ümraniye Hekimbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüme el attı. Mesa, yarın (7 Mayıs 2017) Hekimbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Pogramı ve Şirket Tanıtımı yapacağı bir organizsyon düzenliyor. 


Mesa'nın Hekimbaşı Mahallesi kentsel dönüşüm toplantısı Beykoz Kavacık'ta Beyaz Saray Davet ve Balo Salonu'nda düzenlenecek. Toplantıya tüm Hekimbaşı Mahallesi sakinlerini davet edildi. 


Mesa Hekimbaşı na el attı!


NEF daha önce bölgede anlaşmalar yapıyordu. Firma proje alanı büyütme çalışmaları için hak sahipleriyle görüşmelere devam etmeyi planlıyor. 


Mesa Hekimbaşı na el attı!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Ümraniye'nin 3 mahallesinin nazım imar planı dün (5 Mayıs 2017) askıya çıkarıldı. Mahalleler arasında Hekimbaşı'da yer alıyor. 


Ümraniye Hekimbaşı - Kazım Karabekir ve İnkılap Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 21 Şubat 2017 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı dün askıya çıkarıldı. Detayları için tıklayın


Web: https://www.mesa.com.tr/tr


Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön