04 / 05 / 2024

Mesa Koza nerede

Mesa Koza nerede

Ankara'da Büyükesat Vadisi’nde inşa edilecek Mesa Koza Konut Projesi’nin yürütmesinin durdurulması ve iptali için açılan dava Ankara 18. İdare Mahkemesi’nde reddedilmesinin ardından Danıştay’dan döndü.

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Mesa Orman 2 fiyat listesi Ekim 2022!

Mesa Orman 2 Projesi’nin tüm detayları belli olmaya başladı. Peki, Mesa Orman 2 Projesi’nin fiyatları ne kadar, Mesa Orman 2 Projesi’nin nerede? İşte detaylar…

Mesa Karanfilköy nerede? Mesa Karanfilköy fiyat listesi!

Mesa Karanfilköy nerede? Mesa Karanfilköy fiyat listesi ile ilgili detaylara haberimizde yer verdik. Merakla beklenen dev projenin Aralık ayında başlaması planlanıyor. 

Mesa Panorama nerede? Mesa Panorama lokasyon bilgisi!

Mesa Panorama nerede sorusunun yanıtı ve Mesa Panorama lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte 317 adet konutun yer aldığı Mesa Panorama detayları...

Mesa Urla nerede?

Mesa Urla nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Mesa Urla nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Mesa Çengelköy Bosphorus nerede?

Mesa Çengelköy Bosphorus nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Mesa Çengelköy Bosphorus nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Mesa Orman 2 nerede?

Kasım ayı içerisinde satışa çıkması beklenen Mesa Orman 2 nerede? İşte Mesa Orman 2 detayları...

Mesa Koza 66'a uluslararası ödül!

Mesa Koza 66 Projesi, World Architecture Community Ödülleri 34'üncü Dönem Projeleri'nin en iyi oldu ve ödüle layık görüldü.

Mesa Koza 66 projesine World Architecture Community’den ödül!

Gayrimenkul sektörünün köklü şirketlerinden olan Mesa Mesken, MESA KOZA 66 projesi ile dünyanın pek çok farklı ülkesinden projenin de katıldığı World Architecture Community Awards’dan (Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülleri) ‘Architecture-Realised (Mimari-Tamamlanan)’ kategorisinde ödül aldı.

Mesa Koza'nın iptali davası Danıştay’dan döndü!

Ankara'da Büyükesat Vadisi’nde inşa edilecek Mesa Koza Konut Projesi’nin yürütmesinin durdurulması ve iptali için açılan dava Ankara 18. İdare Mahkemesi’nde reddedilmesinin ardından Danıştay’dan döndü.

Mesa Cadde konum!

MESA, ASLAN YAPI ve CABA’nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinde toplamda 253 daire yer alıyor. Peki Mesa Cadde konum olarak nerede bulunuyor?

Mesa Cadde nerede?

Mesa Cadde projesi Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. 253 adet daireden meydana gelen projenin lansmanı bugün yapılıyor.

Mesa Çubuklu 28 Evleri nerede?

Anahtar teslimleri 24 ay sonra yapılacak olan Beykoz Mesa Çubuklu 28 projesinde 60 ay yüzde 0,72 faiz oranı ile ödeme  yapılabiliyor..

Mesa Koza nerede Haberi

Mesa Koza nerede

Ankara'da Büyükesat Vadisi’nde hayata geçirilmesi planlanan Mesa Koza Konut Projesi’ne dayanak nazım imar ile uygulama imar planı kararının yürütmesinin durdurulması ve iptali için açılan dava Ankara 18. İdare Mahkemesi’nde reddedilmesinin ardından Danıştay’dan döndü.

Evrensel Gazetesi'nde yer alan habere göre, Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanmış Çankaya Belediyesi'nin Ankara İli Çankaya İlçesi, Büyükesat Mahallesi, 26695 ada 3 parsel içerisinde 8.776 metrekarelik alanda hayata geçirilmesi planlanan “Mesa Koza Konut Projesi”nin kamu yararına, üst plan ölçeklerine aykırı olması, Büyükesat Vadisi’nde ayrıcalıklı yapılaşma hakkı gibi gerekçelerle nazım imar ile uygulama imar planı kararının yürütmesinin durdurulması ve iptali için dava açmıştı. 

Ankara 18. İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma istemini reddetti. Davanın bir üst mahkeme taşınması üzerine Danıştay 6. Dairesi, Ankara 18. İdare Mahkemesi tarafından...