27 / 04 / 2024

Mesa Karanfilköy nerede? Mesa Karanfilköy fiyat listesi!

Mesa Karanfilköy nerede? Mesa Karanfilköy fiyat listesi!

Mesa Karanfilköy nerede? Mesa Karanfilköy fiyat listesi ile ilgili detaylara haberimizde yer verdik. Merakla beklenen dev projenin Aralık ayında başlaması planlanıyor. 



Mega kent İstanbul'un Beylikdüzü, Eyüpsultan, Pendik ve Tuzla ilçelerindeki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beşiktaş Karanfilköy projesi için düğmeye bastı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projesi Beşiktaş Karanfilköy’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek. Uzlaşma ofisinin geçtiğimiz aylarda hizmete açıldığı proje için hak sahipleriyle anlaşma çalışmaları sürüyor.

Yüzde yüz uzlaşıyla inşa edilmesi planlanan ve merakla beklenen KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesine hak sahipleri ile anlaşıldıktan sonra başlanacak.

Mesa Karanfilköy nerede? Mesa Karanfilköy fiyat listesi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt merakla beklenen proje ile ilgili twitter hesabı üzerinden geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Karanfilköy’de dönüşüm için kararlı olduklarını dile getirerek, "Teknik sorunları, mülkiyet problemleri olan sahada yıllar sonra çözüme en yakın noktadayız. Hak sahiplerimiz ve tüm paydaşların iş birliği ile Aralık ayında çevreyle uyumlu projemizin temelini atmayı hedefliyoruz." demişti.

KİPTAŞ KARANFİLKÖY PROJESİNE MESA İMZASI

KİPTAŞ yetkililerinden aldığımız bilgiye göre, KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesini Mesa Mesken inşa edecek. Evi olana ev, dükkanı olana dükkan verilecek olan projede 1.000'in üzerinde konut inşa edilmesi planlanıyor. 


Geri Dön