09 / 05 / 2024

Mesa Karanfilköy nered

Mesa Karanfilköy nered

Mesa Karanfilköy nerede? Mesa Karanfilköy fiyat listesi ile ilgili detaylara haberimizde yer verdik. Merakla beklenen dev projenin Aralık ayında başlaması planlanıyor. 

Mesa Panorama'da yüzde 25 peşinat ve 0 faiz avantajı!

Mesa imzalı ile yükselen Mesa Panorama Maltepe yüzde 25 peşinat ve 0 faiz avantajı sunuluyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı projede KDV oranı da yüzde 1 olarak açıklandı.

Kiptaş Karanfilköy projesinde kura çekilişi yapıldı!

Beşiktaş Karanfilköy kentsel dönüşüm projesi, 1.361 konut ve 132 ticari birim olmak üzere 1.493 bağımsız birimden oluşan dev projede kura çekilişleri yapıldı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Karanfilköy dönüşüm projesi eleştirilerine yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Karanfilköy’de yürüttükleri kentsel dönüşüm projesi için düzenlenen kura töreninde, eski Şehircilik Bakanı olan rakibi Murat Kurum’u isim vermeden eleştirdi. 

Ekonomistten dönüşüm tepkisi: İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ kentin en sağlam bölgesine gitti!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay,  resmi X sosyal medya hesabından, KİPTAŞ Karanfilköy projesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Özonay, İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ'ın kentin en sağlam bölgesine gittiğini dile getirdi. İşte Özonay'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

KİPTAŞ Karanfilköy kura çekilişi 13 Ocak'ta! 1.361 konutluk dev proje!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinin daire belirleme kuraları; 13 Ocak Cumartesi günü saat 11.00’de çekilecek. Projede 1.361 konut, 112 ticari ünite ve 20 adet de ofis yer alıyor. 

Mesa Panorama Maltepe'de 36 ay vade ve yüzde 0 faiz!

Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde 36 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. Mesa Panorama'da ayrıca KDV oranı da yüzde 1 olarak açıklandı.

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

KİPTAŞ Kent Etiler'de son dakika! 1.361 konutluk dev projede imalat çalışmaları başladı! 

Kent Etiler adıyla yükselecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesinde imalar çalışmaları başladı. İstanbul'un kalbinde yükselen projede 1.361 yeni konut yer alıyor. 

Kent Etiler: KİPTAŞ Karanfilköy projesinin adı belli oldu!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinin adı belli oldu. Kent Etiler projesi, İstanbul Beşiktaş'ta MESA ASL ADİ Ortaklığı tarafından inşa edilecek. Peki Kent Etiler'de hangi konut tipleri var? İşte detaylar... 

KİPTAŞ Etiler'deki 1361 konutluk dev projeye resmen başlıyor! KİPTAŞ Karanfilköy Projesi'ni Mesa İnşaat yapacak!

KİPTAŞ Etiler Karanfilköy projesinin inşaatı resmen başlıyor. KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 1.361 adet konut, 112 adet ticari ünite ve 20 ofisin yanı sıra cami ve okula da yer veriliyor.

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? İstanbul'un göbeğine tam tamına 1.361 yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor.  1.361 yeni konutun yer aldığı proje Beşiktaş ilçesinde hayata geçiriliyor. İşte KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum...

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mesa Panorama'da 15 Haziran'a kadar geçerli 120 ay yüzde 1,89 faiz kampanyası!

Mesa Panorama'da 15 Haziran'a kadar geçerli 120 ay yüzde 1,89 faiz kampanyası sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği proje Adalar manzarasıyla dikkat çekiyor.

Mesa Karanfilköy nered Haberi

Mesa Karanfilköy nered

Mega kent İstanbul'un Beylikdüzü, Eyüpsultan, Pendik ve Tuzla ilçelerindeki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beşiktaş Karanfilköy projesi için düğmeye bastı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projesi Beşiktaş Karanfilköy’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek. Uzlaşma ofisinin geçtiğimiz aylarda hizmete açıldığı proje için hak sahipleriyle anlaşma çalışmaları sürüyor.

Yüzde yüz uzlaşıyla inşa edilmesi planlanan ve merakla beklenen KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesine hak sahipleri ile anlaşıldıktan sonra başlanacak.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt merakla beklenen proje ile ilgili twitter hesabı üzerinden geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Karanfilköy’de dönüşüm için kararlı olduklarını dile getirerek, "Teknik sorunları, mülkiyet problemleri olan sahada yıllar sonra çözüme en yakın noktadayız. Hak sahiplerimiz ve tüm paydaşların iş birliği ile Aralık ayında...