01 / 05 / 2024

mesa mesken gökada iletişim

mesa mesken gökada iletişim

Mesa Gökada projesi 11 bin 669 bin metrekare alan üzerine Mesa Mesken A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Mesa Gökada konut teslimleri ne zaman?

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Mesa Mesken inşa edecek!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Çınarköy Evleri 1. Etap sözleşmesi, Mesa Mesken ile 11 Nisan tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 1 milyar 150 milyon TL olarak belirlendi. 

Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması! 

53 senedir gayrimenkul sektöründe güven ve kalite ile öne çıkan Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. 

Mesa Mesken yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul'da sayısız konut projesi hayata geçiren Mesa Mesken yeni yatırımlar için düğmeye bastı. Firma yeni projelerinde bahçeli müstakil konutlar inşa edecek. 

Mesa Mesken'de bayrak değişimi!

Mesa Holding'in lokomotif şirketi Mesa Mesken Sanayii A.Ş'de görev değişimi yaşandı.

Mesa Mesken'den yurtdışı atağı! 

52 yıllık tecrübesiyle inşaat sektörüne yön veren Mesa Mesken, 2021 yılı içerisinde yurtdışına açılmayı hedefliyor. 

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Gökada Th İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökada Th İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Türel tarafından kuruldu.

Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş’de yeni görev değişiklikleri yapıldı. Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Boysanoğlu ise Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Mesa projeleri görüntülü konuşma ile evinizde!

Mesa, koronavirüs salgını sebebiyle evde kalınan bugünlerde, projelerinin internet sitelerinden randevu oluşturulan görüntülü konuşma hizmetine, canlı olarak gerçekleştirilen bire bir sohbetleri de ekledi. Mesa projeleri, görüntülü konuşma ile evinize geliyor...

MESA projelerinde yüzde 15 peşinatla teslime kadar ödene yok!

MESA, eşsiz adalar manzarası ve tertemiz orman havasıyla MESA GÖKADA ve doğal gölün hemen yanı başında yer alan, orman manzaralı MESA Orman projelerine sadece yüzde 15 peşinatla teslime kadar ödeme yapmadan sahip olma fırsatı sağlıyor.

Mesa Gökada'da fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Mesa Grup tarafından hayata geçirilen Mesa Gökada projesinde yüzde 10 peşinat verildiğinde yüzde 0,85 faiz imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor. 

MESA Gökada'ya yoğun ilgi! 0,98 faiz 120 ay vade fırsatı!

Anadolu Yakası’nda projeleri ile yükselmeye devam eden MESA, Maltepe’de hayata geçirdiği Mesa GÖKADA için yüzde 10 peşinata indirim, yüzde 0,98 faiz oranına 120 ay vadeye 2.800 TL’den başlayan fiyatlarla yılın kaçırılmayacak son fırsatını sunuyor....

mesa mesken gökada iletişim Haberi

mesa mesken gökada iletişim

Mesa Gökada Evleri üç blokta toplam 273 daireden meydana geliyor. Mesa Gökada projesi, İstanbul Maltepe'de CarrefourSA AVM arazisinde yükselecek. 


Mesa Gökada projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleriyle İstanbul Maltepe'de inşa ediliyor. Proje 11 bin 669 metrekare alana sahip. 


Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasını taşıyan Mesa Gökada Evleri'nde daireler Adalar ve deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor. Maltepe Mesa Gökada Evleri'nde bloklar 6, 11 ve 16 katlı olarak yükselecek. 


Mesa Gökada konut teslimleri!

Mesa Gökada teslim bilgisi kapsamında dairelerin 2020 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor. Yüzme havuzu, fitness, sauna, otopark gibi olanaklara sahip olacak. 


Tel: 444 9 366      

Web: www.mesa.com.tr  

Gizem...