05 / 05 / 2024

Mescidi Aksa inşaat

Mescidi Aksa inşaat

İslami Vakıflar İdaresi, Mescid-i Aksa çevresinde yapılan "şüpheli" kazı çalışmalarının ortaya çıkaracağı sonuçlara karşı uyardı.

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Sağer ve Şeyhmus Sağer ortaklığında kuruldu.

Aksa İnşaat Hanzade Konutları nerede?

Aksa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Hanzade Konutları 2 blokta 61 daireden meydana geliyor. Peki Aksa İnşaat Hanzade Konutları nerede?

İnşaat yatırımları jeneratör sektörünü umutlandırıyor!

Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, Türkiye’de inşaat alanında planlanan yatırımlar, jeneratör sektörünü de umutlandırıyor. Türkiye’nin 2023 projelerinin, jeneratör sektörünün de önünü açacağını belirtti.

Mardin Mescid-i Aksa Medresesi inşaatı durdu!

Mardin’de 350 metrekare alan üzerinde temeli atılan Mescid-i Aksa Medresesi’nin tamamlanması için hayırseverden yardım bekleniyor. Mescid-i Aksa Medresesi’nin inşaatına maddi sıkıntılar nedeniyle ara verildi.

Boğazkesen Mescidi'nin inşaatı Eylül'de bitecek!

Rumeli Hisarı'ndaki mescidin inşaatında sona gelindi Rumeli Hisarı içinde yeniden ihya edilen fethin ilk camisi Boğazkesen Mescidi'nin inşaatında sona gelindi, mescidin gövde ve iç inşaatı tamamlandı.

Boğazkesen Mescidi'nin inşaatında sona gelindi!

Rumeli Hisarı içindeki fethin ilk camisi Boğazkesen Mescidi'nin inşaatında sona gelindi. Mimar Han: "Tiyatro sahnesinin başka bir yere taşıması da söz konusu. Kaldı ki şu an sahnenin orada olması artık bir şey ifade etmiyor" dedi.

Rumeli Hisarı'ndaki mescidin inşaatı sona erdi!

Rumeli Hisarı'nda sadece minaresi kalan Boğazkesen Fetih Mescidi'nin inşaatı tamamlandı. Mescidin ağustos ayı içinde ibadete açılması bekleniyor.

Karaman Mescid-i Aksa Camii'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Karaman Mahallesi'nde hayırseverlerin desteği ile yapımı süren Mescid-i Aksa Camii ve Kur’an Kursu Külliyesi kaba inşaatı tamamlanıyor. Bölge sakinleri külliyenin hizmete girmesini büyük bir heyecanla bekliyor.

Aksa İnşaat'tan Ankara'da Beyzade Konutları! Yeni proje!

Aksa İnşaat tarafından hayata geçirilen Beyzade Konutları Ankara'da yükseliyor. Beyzade Konutları'nda 94 daire bulunuyor. Fiyatların 200 bin TL'den başladığı projede tüm daireler 138 metrekare büyüklüğünde tasarlandı...

Müteahhit Mescidi Aksa Camisi'ne haciz getirdi!

Samsun Canik'teki Mescidi Aksa Cami'nin inşaatından 31 bin lira alacağı bulunduğunu iddia eden müteahhit Ali Kaya, haciz gönderdi

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Mescidi Aksa inşaat Haberi

Mescidi Aksa inşaat

Bugün bir grup İsrailli işçi, Mescid-i Aksa'nın Emevi Sarayları bölgesinde bulunan güney duvarında (Hıtaniyye Medresesi duvarı) onarım sebebiyle çalışmaya başladı. Filistin haber ajansı WAFA'ya göre, Kudüs İslami Vakıflar İdaresi, Mescid-i Aksa'nın güneyindeki duvarda yeniden başlayan inşaat faaliyetinin durdurulmasını istedi. 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Vakıflar İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamada, İsrail polisine, inşaat çalışmasının derhal durdurulması, tüm ekipmanların bölgeden çıkarılması ve Mescid-i Aksa'nın duvarından çalınan taşların yerine konulması çağrısı yapıldı.

Açıklamada, tüm camileri, avluları ve duvarıyla 144 dönümlük bir alana kurulmuş olan Mescid-i Aksa'nın, Müslümanların mescidi olduğu ve Ürdün Haşimi Krallığının himayesi altında bulunduğuna dikkat çekildi.

Vakıflar İdaresi, Mescid-i Aksa'nın çevresinde ve özellikle Emevi Sarayları bölgesinde yapılan "şüpheli" kazı çalışmalarının ortaya çıkaracağı sonuçlara karşı uyardı. 

İşgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa, Müslümanların ilk kıblesi...