28 / 04 / 2024

Aksa İnşaat'tan Ankara'da Beyzade Konutları! Yeni proje!

Aksa İnşaat'tan Ankara'da Beyzade Konutları! Yeni proje!

Firma: Aksa İnşaat

Proje: Beyzade Konutları

Aksa İnşaat tarafından hayata geçirilen Beyzade Konutları Ankara'da yükseliyor. Beyzade Konutları'nda 94 daire bulunuyor. Fiyatların 200 bin TL'den başladığı projede tüm daireler 138 metrekare büyüklüğünde tasarlandı...




Aksa İnşaat tarafından hayata geçirilen  Beyzade Konutları  Ankara'nın Etlik semtinde yükseliyor. Etlik Ayvalı'da inşa edilen Beyzade Konutları 94 konut ve bir AVM'den meydana geliyor.


Beyzade Konutları  Ankara  manzarasına karşı her daireye bir teras anlayışıyla tasarlandı. Beyzade Konutları Üçgen Mimarlık imzası taşıyor. 


Beyzade Konutları, Antares AVM'ye 2 km, Forum AVM'ye 2,2 km, Etlik Hastane Kompleksi'ne 2,5 km, Ulus'a 8 km, Kızılay'a 12 km ve Ankara Çevre Yolu'na 2,2 km mesafede yer alıyor.


2 blok halinde tasarlanan Ankara Beyzade Konutları'nda basketbol sahası, 60 araçlık açık otopark, yeşil alan, çocuk oyun alanı, her daireye özel kapalı otopark, fitness salonu gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Beyzade Konutları Ankara'da konut fiyatları 200 bin TL ile 400 bin TL arasında değişiyor. Satışların tüm hızıyla devam ettiği Beyzade Konutları'nda tüm daireler 138 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. 


Beyzade Konutları nerede?

Ankara Beyzade Konutları adres: Ayvalı Mah. 142. Cad. Pamuklar  TOKİ  Blokları Karşısı Keçiören / Ankara


Beyzade Konutları iletişim!

Telefon: 0312 331 25 72 

Web Adresi: http://www.beyzadekonutlari.com/




projeye sor



Geri Dön