09 / 05 / 2024

Meshal A H A Tifoni

Meshal A H A Tifoni

Çeşme Gate Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Omar A S H Alrashid, Abdulghafoor KH A H A Tıfounı, Meshal A H A Tifoni, Uğur Akkuş tarafından kuruldu

SGK’nin Ocak-Ağustos 2023 dönemindeki toplam açığı 535,4 milyar TL'ye dayandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) açığı hızla büyüyor. Konu ile ilgili olarak açıklanan resmi rakamlara göre Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ocak-ağustos 2023 dönemindeki toplam açığı 535,4 milyar TL'ye dayandı.

Yüksek Hızlı Trenlerle ile seyahat eden yolcu sayısı 80 milyona ulaştı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yüksek hızlı trenlerle (YHT) ile bugüne kadar 79 milyon 581 bin vatandaşa hızlı, konforlu, ekonomik ve güvenli seyahat imkanı sağladıklarını kaydetti. YHT ile seyahat detayları ve ayrıntıları haberimizde...

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Kayanturk Dekorasyon Gayrimenkul İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayanturk Dekorasyon Gayrimenkul İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Bashar A A H A. ve Mohammad M A A ortaklığında kuruldu.

Disney Plus Türkiye fiyatları ne kadar? İşte 16 Eylül 2022 güncel fiyat listesi...

Yeni dijital içerik platformu Disney Plus, Türkiye pazarına oldukça hızlı bir giriş yaptı.

Hepsiburada’dan Samsung çamaşır makinelerinde kampanya! Çamaşır makinelerinde fiyatlar indi! 13 Eylül 2022 fiyat listesi

Eco Bubble teknolojisine sahip Samsung çamaşır makinesiyle düşük sıcaklıklarda bile verimli temizliğin keyfini yaşayın. Deterjan doğrudan köpüklere dönüşür, böylece kumaşa hızlı bir şekilde nüfuz eder, rengini ve dokusunu koruyup enerji tasarrufu sağlarken kiri kolayca temizler. İşte detaylar...

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Gamal A.H.A. ve Manal Horan ortaklığında kuruldu.

A Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Azzam A.H. Aıdaros ve Azzam M.M. Al-Absı ortaklığında kuruldu.

Sıfır konut almak isteyenlere yüzde 50'lik teklif! Eğer sizin de niyetiniz varsa tarih belli oldu

Hükümetin konut sektöründeki durgunluğa hız kazandırmak için açıkladığı 3'lü konut finasmanı paketinin detayları belli olmaya başladı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da konut sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

Dolar, Euro haftanın ilk işlem gününde ne kadar oldu? İşte 16 Mayıs 2022 güncel dolar, Euro fiyatları

Doların değer kazanma eğilimleri yoğunlaşıyor ve uzmanlar doların Euro karşısında güçlenmesine de dikkat çekiyor. Ancak, ucuzlayanın Euro değil, doların oldukça hızlı bir şekilde pahalılaştığını belirtmekte fayda var. Peki Dolar, Euro ne kadar oldu, yükselişte mi düşüşte mi?

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmed Mansour A Al-Salehı, Al-Baraa Z.A.H. Taqıaddın, Mohammed A. Taqı Aldeen, Nashwan A.H. Taqı Addın  ve Zahd Abdulrahma Taqıaddın ortaklığında kuruldu.

Arzaq İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arzaq İnşaat Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon TL sermaye bedeli ile Fahed A H Gh Al , Mehmet Bağmancı , Saeed A S Alyam tarafından kuruldu.

Meshal A H A Tifoni Haberi

Meshal A H A Tifoni

Çeşme Gate Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Omar A S H Alrashid, Abdulghafoor KH A H A Tıfounı, Meshal A H A Tifoni, Uğur Akkuş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu. 


Çeşme Gate Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; a. Şirketin maksadı, her türlü gayrimenkul alım satımı, gayrimenkullerin üzerinde inşaat projeleri yapımı ve geliştirilmesi ve bu projelerin satışıdır. b. Şirket amacını gerçekleştirmek için hiçbir sınırlama olmaksızın her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle...