07 / 05 / 2024

Meskan Ölmez Madencilik hangi ülkelere maden ihraç ediyor

Meskan Ölmez Madencilik hangi ülkelere maden ihraç ediyor

Yeraltı maden rezervi açısından ülkede önemli bir potansiyele sahip olan Hakkari'de iş adamı İsmet Ölmez tarafından 2006 yılında Hakkari-Çukurca karayoluna kurulan maden tesisi, yoluna emin adımlarla ilerliyor.

Özsultan Orman Ürünleri Madencilik Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsultan Orman Ürünleri Madencilik Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Arzu Kocaata Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu.

Virataş Yapı Madencilik Nakliyat İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Virataş Yapı Madencilik Nakliyat İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Bayram Kalaycı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Küçükçekmece, Yarımburgaz Mahallesi, Halkalı Altınşehir'de kuruldu.

Bulvar Madencilik Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi ÇED toplantısı 27 Mart'ta!

Bulvar Madencilik ve İhtiyaç Maddeleri Tur.Paz.San.Tic.Ltd.Şti tarafından yapılması planlanan Kalker Ocağı ve Kırma-eleme Tesisi Alan Genişletmesi ve Kapasite Artışı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi toplantısı yapılacak.

Karasu Sahil Parkı ihalesini Surtaş Madencilik İnşaat kazandı!

Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, “Projemiz ihalesini 4 milyon 847 bin 600 TL’lik teklifleri ile Surtaş Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazanmıştır. Karasu ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Gürsan Grup Madencilik Taahhüt İnşaat Kent Mobilyaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsan Grup Madencilik Taahhüt İnşaat Kent Mobilyaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Ümit Sakınç Müdür Temsil ve ilzama yetkililiğinde kuruldu.

FG Mühendislik Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

FG Mühendislik Madencilik Anonim Şirketi 4 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt 'ta, Gökhan İlmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Tek-Koç Madencilik Limited Şirketi Ömerli Şubesi açıldı!

Tek-Koç Madencilik Limited Şirketi Ömerli Şubesi 19 Şubat 2015'te, 4 milyon TL sermaye ile Çekmeköy Ömerli Mahallesi 'nde, Abdullah Koçal Şube Müdürlüğü 'nde açıldı.

Esam Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esam Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Ümraniye'de, Elif Dülger Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Miheng Yapı Proje ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miheng Yapı Proje ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015 'te, 50 bin TL sermaye ile Fatih'te, Bünyamin Arslan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Rasas Yapı İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasas Yapı İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'a kuruldu.

Birinci Madencilik İnşaat Harfiyat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birinci Madencilik İnşaat Harfiyat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Üsküdar'da, Abdul Kadir Birinci Müdürlüğü'nde kuruldu.

Bergama Madencilik Akhisar’da iki tesis kurdu!

Perlit madenciliği alanında bölge lideri olmayı hedefleyen Bergama Madencilik, hem üretimini artırmak hem de katma değeri yüksek ürünlere imza atmak için atağa geçti. 100 milyon dolara iki tesis kuran şirket, üretim için gün sayıyor

Öz Yıldırım Madencilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Madencilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Bağcılar'da, Emir Yıldırım ve Muammer Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Meskan Ölmez Madencilik hangi ülkelere maden ihraç ediyor Haberi

Meskan Ölmez Madencilik hangi ülkelere maden ihraç ediyor


Hakkari'deki Meskan Dağı'nda kurulan maden tesisinden çıkarılan kurşun ve çinko, başta Çin olmak üzere İran ve Kore gibi Asya ülkelerine ihraç ediliyor. 


Yeraltı maden rezervi açısından ülkede önemli bir potansiyele sahip olan Hakkari'de iş adamı İsmet Ölmez tarafından 2006 yılında Hakkari-Çukurca karayoluna kurulan maden tesisi, yoluna emin adımlarla ilerliyor. 


Madenden çıkarılan çinko ve kurşunun önceki yıllarda hammadde olarak ihraç edildiği kentte, madenlerin yeni kurulan fabrikada işlenerek pazarlanması Hakkari'nin ihracatını da adeta şaha kaldırdı. 


İşçilerin yerin metrelerce altından çıkardığı madenler, fabrikada ayrıştırıldıktan sonra başta Çin olmak üzere, Kore ve İran'a ihraç ediliyor.  


Bölgede işsiz gençler için de ekmek kapısı haline gelen fabrikada 200 işçi istihdam ediliyor. 


Meskan-Ölmez Madencilik sahibi İsmet Ölmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2006 yılından bu yana Hakkari bölgesinde maden çıkardıklarını belirtrek,...