05 / 05 / 2024

Mesken Yapı Seramiksan Showroomu nerede

Mesken Yapı Seramiksan Showroomu nerede

“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden, Türkiye çapında 200'ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet veren Seramiksan’ın showroomlarına Manisa Mesken Yapı da eklendi.

BOTAŞ açıkladı! Doğalgazda mart tarifesinde değişiklik yapılmadı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ), mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı doğalgazın ve elektrik üretim amaçlı kullanılan doğalgazın satış tarifesinde bir değişiklik yapılmadığını duyurdu. 

1947'de konut kira fiyatlarında yeni yasa! İkametgah ve mesken olarak kullanılan konutlara farklı zam yapılmış!

1947 yılında konut kiralarına dair kanun tasarısı Bakanlar Kurulu'nda son şeklini alarak, Meclise verilmiş ve yapılan teklifle karma komisyona havalesi kararlaştırılmış.

Tuna Mesken Yapı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Mesken Yapı Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Osman Tuna tarafından kuruldu.

Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması! 

53 senedir gayrimenkul sektöründe güven ve kalite ile öne çıkan Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. 

Taşmesken İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Taşmesken İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Taşmesken İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

Yapı kayıt belgesinde kaçak yapı ayrıntısı!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, 92 evli siteden daire aldığını belirten okuyucu sitede sığınakların mesken yapıldığını, imar affına başvurulduğunu ve kat mülkiyeti kurma yolunun açıldığını belirtti. Okuyucu bunların mümkün olup olmadığını sordu.

Ay Mesken Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Ay Mesken Yapı Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aydaşli ve Sevdal    Aydaşli tarafından kuruldu.

Mesken Grup Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mesken Grup Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mesken Grup Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Akay Mesken Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akay Mesken Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akay tarafından kuruldu.

Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş’de yeni görev değişiklikleri yapıldı. Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Boysanoğlu ise Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Yapı ruhsatını alamadı, Bodrum Belediye Başkanı ve diğer yetkililerden şikayetçi oldu!

Peksimet Mahallesi Kadıkalesi mevkisinde dubleks mesken tapulu 350 metrekare bağımsız bölüme yapı ruhsatı almak isteyen iş insanı Serdar Kayhan, başvurusuna olumsuz cevap aldı. Aynı ada ve parsel üzerinde 3 ayrı yapı ruhsatı düzenlendiğini belirleyen Kayhan, şikayetçi oldu...

Has Mesken Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Has Mesken Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Karamemiş ve Mehran Saadat ortaklığında kuruldu.

Mesken Yapı Seramiksan Showroomu nerede Haberi

Mesken Yapı Seramiksan Showroomu nerede

“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden, Türkiye çapında 200'ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet veren Seramiksan’ın showroomlarına Manisa Mesken Yapı da eklendi.


Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan bayi ağını genişletmeye devam ediyor. Seramiksan’ın ileri teknolojisinin ve estetik tasarımlarının sergilendiği Manisa Mesken Yapı showroomun açılışı 26 Mart’da gerçekleşti. Açılış törenine davetli mimarlar, mühendisler, Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar, Seramiksan yöneticileri, Mesken Yapı sahipleri Zahide Türkoğlu, Ekrem Türkoğlu ve Emin Türkoğlu katıldı.


Seramiksan, Mesken Yapı'nın 600 metrekarelik showroomunda banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları için kullanılabilecek seramik, granit karolardan oluşan yüzlerce ürün çeşidi ve vitrifiye ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor. Doğadan ilham alan tasarımlarla üretilen Seramiksan ürünleri, Mesken Yapı showroomunda bir arada sunuluyor.


Mesken Yapı sahipleri Zahide Türkoğlu, Ekrem Türkoğlu ve Emin...