28 / 04 / 2024

Messe München International üçüncü havalimanı

Messe München International üçüncü havalimanı

Türkiye'yi dünya ligine çıkaracak 3'üncü Havalimanı'ndan çekinen Almanlar yatırıma geliyor. Ülkenin en büyük fuarcılık şirketi MMI, 250 milyon euroluk yatırımla Türkiye'nin en büyük fuar alanını kuracak.

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Kalyon Holding ve International Holding Company stratejik iş birliğine imza attı!

Global ölçekli yatırımlarıyla Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasındaki başrol oyuncuları arasında yer alan Kalyon Holding, dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden International Holding Company’nin (IHC) iştiraki International Energy Holding (IEH) ile enerjide stratejik iş birliğini başlattı.

İnternational Tek İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Tek İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Alı Dıanatı ve Zahra Dıanatı ortaklığında kuruldu.

Veo İnternational İnşaat Mühendi Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Veo İnternational İnşaat Mühendis Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Veo İnternational İnşaat Mühendis Anonim Şirketi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı. 

Chemgineering İnternational Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chemgineering İnternational Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Chemgineering İnternational Gmbh tarafından kuruldu.

İnternational Group Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Group Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  120 bin TL sermaye bedeli ile ALY M.S.E. REDA TAHA I.E. tarafından kuruldu.

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Aksu tarafından kuruldu.

Adam İnternational Mühendislik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adam İnternational Mühendislik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Noureddin M.J.R taarfından kuruldu.

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

BD International İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BD International İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güney, Olcay Saral ve Fatih Sayın tarafından kuruldu.

Cloud International İnşaat Müteahhitlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cloud International İnşaat Müteahhitlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad O.S.S Alenezi ve Mustafa Bayrak ortaklığıyla kuruldu.

Messe München International üçüncü havalimanı Haberi

Messe München International üçüncü havalimanı

Türkiye'yi dünya ligine çıkaracak 3'üncü Havalimanı'ndan çekinen Almanlar yatırıma geliyor. Ülkenin en büyük fuarcılık şirketi MMI, 250 milyon euroluk yatırımla Türkiye'nin en büyük fuar alanını kuracak.


46 milyar dolarlık bütçesiyle Türkiye'yi dünyada önemli bir kavşak haline getirecek olan 3'üncü Havalimanı projesi, dünyanın en büyük firmalarının gözünü bölgeye çevirdi. Projenin hayata geçmesiyle birlikte önemli bir pazar kaybına uğrayacakları için yatırımı engellemeye çalıştıkları iddia edilen Almanlar bile havalimanının yaratacağı potansiyelden faydalanmak için bölgede yatırım kararı aldı. Almanya'nın 3'üncü Havalimanı korkusu ülkenin en büyük havayolu şirketi Lufthansa'nın, açıklamalarıyla gündeme gelmişti. THY ile işbirliğini bitiren şirket buna gerekçe olarak da projenin Almanya'nın havayolu taşımacılığındaki üstünlüğünü elinden alacak olmasını göstermişti. 


KAMU ORTAKLI FİRMA 

Havayolu şirketleri yeni projeyle ilgili çekincelerini ortaya koyarken, Almanya'nın Bavyera Eyaleti ve Münih Belediyesi'nin...