10 / 05 / 2024

Mesudiye toki konutları başvurusu

Mesudiye toki konutları başvurusu

Toplamda 12 adet dairenin orta gelir için satışa çıkarıldığı projede satışlar açık satış yöntemiyle yapılacak. İşte TOKİ Ordu Mesudiye başvuru işlemleri...

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Ordu Mesudiye TOKİ Konutları başvuru işlemleri!

Ordu Mesudiye TOKİ Konutları başvuru işlemleri devam ediyor. Projede ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanıyor.

Ordu Mesudiye TOKİ Konutları fiyatları!

Ordu Mesudiye TOKİ Konutları fiyatları 103 bin 921 TL'den başlıyor. Projede 12 adet daire satışta.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Ordu Mesudiye TOKİ Konutları başvuruları!

Ordu Mesudiye TOKİ Konutları başvuruları başladı ve devam ediyor. Projede daire fiyatları 103 bin 921 TL'den başlıyor.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları ne zaman 2016?

Ordu Mesudiye TOKİ Konutları 3+1 olarak tasarlandı. Projede daire satış fiyatları 97 bin 227 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları ne zaman 2016?

Ordu Mesudiye TOKİ Konutları başvuru tarihleri!

TOKİ Ordu Mesudiye'de yer alan 15 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Projede daire fiyatları 97 bin 227 TL'den başlıyor. İşte Ordu Mesudiye TOKİ Konutları başvuru tarihleri...

Ordu Mesudiye TOKİ Konutları başvuru!

Ordu Mesudiye TOKİ Konutları başvuru dönemi 31 Mart 2016 tarihine kadar devam edecek. Peşinat olarak minimum 14 bin 584 TL alınan projede 3+1 daireler yer alıyor.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

Mesudiye toki konutları başvurusu Haberi

Mesudiye toki konutları başvurusu

Başvuru işlemleri  T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Mesudiye Şubesi olacak.


Toplamda 12 adet Standart konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


Konut fiyatlarının 103 bin 921 TL ile 152 bin 875 TL arasında değiştiği projede peşinatlar 10 bin 392 TL'den; taksitler 461 liradan başlıyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 10 peşinatta kalanı 120 ay vade, yüzde 15 peşinatta kalanı 156 ay vade ya da yüzde 20 peşinatta kalanı 180 ay vade sağlanıyor.


TOKİ Ordu Mesudiye başvuru işlemleri 8 Ağustos 2016 – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.


Satış duyurusu için