17 / 05 / 2024

Mesut Geniş özgeçmiş

Mesut Geniş özgeçmiş

Ziya Denizoğlu ile birlikte 1997 yılında Denge İnşaat’ı kuran Mesut Geniş kimdir? Mesut Geniş ile ilgili merak ettikleriniz ve Denge İnşaat ile projeleri bu haberde...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Dacia Jogger fiyatları bu ay ne kadar oldu? Zam geldi mi? Şimdi al, Şubat 2024'te öde fırsatı! 

MPV genişliğinde, SW uzunluğunda ve SUV karakterinde olmasıyla dikkatleri çeken Dacia Yeni Jogger, güvenlik özellikleriyle de ön plana çıkıyor. Peki Dacia Yeni Jogger fiyatları bu ay ne kadar oldu? Zam geldi mi? İşte Dacia Jogger 12 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz'ün indirimli fiyatı yüzünüzü güldürecek! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz, geniş iç hacmi sayesinde, az yağ ile 360° ısıtmalı hava sirkülasyonu yaparak nemi içine hapseder ve böylece bir çok yemeğin kısa sürede hazırlanmasını sağlar. 

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Samsung Galaxy S21 akıllı telefon indirimde mi? Kaç TL? 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Samsung’un pürüzsüz kaydırma sağlayan akıcı ekranıyla beğeni toplayan modellerinden Samsunf Galaxy S21, geniş depolama kapasitesi ve uzun süre yeten pil ömrüyle öne çıkıyor. Peki Samsung Galaxy S21 FE indirime girdi mi? Fiyatı kaç TL? Özellikleri neler?

3600 ek gösterge toplantısı ne zaman yapılacak? Meslek grupları genişletilecek mi? 3600 ek gösterge kimleri kapsayacak?

3600 ek gösterge çalışmalarında sona yaklaşıldı. Peki 3600 ek gösterge düzenlemesinde son durum ne? 3600 ek gösterge maaşları nasıl etkileyecek? Meslek grupları genişletildi mi? İşte ayrıntılar...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Çatalca'daki Cem Kara Yaşam Vadisi'nin inşaatı hız kesmiyor!

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ilçede hizmet seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini sürdüren Cem Kara’nın ismini verdiği Cem Kara Yaşam Vadisi’ni hızlıca inşa ettiriyor. 

Salgın sonrası gelişmiş ekonomilerin kemer sıkma riski var!

Oxford Economics'in Küresel Başekonomisti Slater, "Gelişmiş ekonomiler, şu anda geniş çaplı bir ek borç oluşturuyorlar. Orta vadede politikada mali baskılar olacaktır. Kemer sıkma riski var." dedi.

Mesut Mestan: Şu an elimizde bir kuruş gelir getirecek gayrimenkul yok!

Bursaspor'un kulüp başkanı Mesut Mestan, Bursaspor olağan divan kurulu toplantısında konuştu. Mestan, "Bursaspor'un geçmiş yıllarda gelir getirecek birçok gayrimenkulü vardı. Şu an elimizde bir kuruş gelir getirecek gayrimenkul yok" dedi...

Türkiye'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yasa dışı yerleşim birimlerini genişletme kararına tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Doğu Kudüs'teki yasa dışı yerleşim birimlerini genişletme kararına tepki göstererek uluslararası hukuku ve Birleşmiş Milletler (BM) kararlarını hiçe sayan işgalci anlayışı bir defa daha şiddetle reddettiklerini belirtti.

İMES OSB genişletilecek mi?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "İMES OSB’nin genişletilmesi ve üretime daha fazla katkı verme durumu var. Bizler de bu atılımı destekliyoruz ve yatırımın en kısa sürede hayata geçirilmesini istiyoruz." dedi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Mesut Geniş özgeçmiş Haberi

Mesut Geniş özgeçmiş

Mesut Geniş kimdir?

Mesut Geniş, 1967 Düzce doğumlu. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden 1988 yılında mezun olan Mesut Geniş,  1997 yılında Ziya Denizoğlu ile birlikte Denge İnşaat’ı kurdu.

Ziya Denizoğlu ile birlikte 1997 yılında Denge İnşaat’ı kuran Mesut Geniş kimdir? Mesut Geniş ile ilgili merak ettikleriniz ve Denge İnşaat ile projeleri bu haberde...


Mimari ofis çalışmaları ile iş hayatına giren Mesut Geniş, 1991 yılında ise Nurol İnşaat bünyesinde Emlak Konut Bahçeşehir projesinde görev aldı. Teksar İnşaat’taki görevine 1993 yılında başlayan Mesut Geniş, Rusya ve Ukrayna’da projeler geliştirdi.


1997 yılında ise Ziya Denizoğlu ile birlikte Denge İnşaatı'ı kuran Mesut Geniş, planlama ve teklif işlerinde şirket sorumluluğunu aldı.


Daha çok mimari ve iç mimari alanlarında hizmet veren bir şirket olan Denge İnşaat'ın 4 ülkede ofisleri bulunuyor....