28 / 05 / 2024

Mesut Önder

Mesut Önder

AKG Grup Emlak İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdulkadirgeyla Önder, Dursun Önder, Mesut Önder tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu

Mesut Özil memleketi Zonguldak Devrek’e spor tesisi yaptırıyor!

Arsenal'da forma giyen hemşerileri ünlü futbolcu Mesut Özil 1 milyon lira desteği ile Zonguldak Devrek’e spor salonu yaptırıyor. Devrek İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Semerci inşaatın başladığını açıkladı.

Amine Gülşe Mesut Özil’in Londra'daki malikanesine taşındı!

Amine Gülşe, tatili biten nişanlısı Mesut Özil’i yalnız bırakmıyor. Güzel oyuncu, Özil’in Londra’daki 144 milyon liralık malikanesine yerleşti.

Mesut Sancak: Hedefimiz 5 bin yeni birim üretmek!

İncity projesini satışa çıkaran Folkart, yatırımlarına hız kesmeden devam edecek. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak

Önder Yiğit: Gayrimenkul sektörü 2017'de hareketlenecek!

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Yiğit İDK Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Yiğit, Malatya'da 3 bin 500 kişilik yurt inşa edeceğini dile getirdi.

Önder Baş: Antalya'da konut satışı arttı!

ÖSSE Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Önder Baş, Antalya'da gayrimenkul piyasasını değerlendirdi. Baş, Antalya'da inşaat sektörüne dair yatırımların hiçbir zaman durmadığını belirtti.

Mesut Özil: Evimizden utanıyordum, şimdi malikanede yaşıyorum!

Yıllık kazancıyla dudak uçuklatan ünlü futbolcu Mesut Özil'den samimi itiraf geldi. Özil, "Arkadaşlarım harika evlerde oturuyordu. Kendi evimizden utanıyordum ama şimdi bir malikanede yaşıyorum" dedi.

Mesut Akgül Mamaklı müteahhitlerle buluştu!

Mamaklı müteahhitlerle bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bölgemizde gecekondunun tamamen yok olması için bizler çeşitli kentsel dönüşüm projelerini büyük bir hızla yürütüyoruz." dedi

Önder Halisdemir'den kariyer için sıcak öneriler!

Finans Gündem'in yazarlarından Önder Halisdemir "Gelecek geldi... mi ?" başlıklı yazısını yayınladı. İşte yazının detayları..

Mesut Özil İstanbul'da ev baktı!

Amine Gülşe için İstanbul’a gelen Mesut Özil, ev baktı. Daire için ayırdığı bütçe 25 milyon TL’ye kadar çıkan Özil, Gülşe ile evlilik planı yaptığı konuşuluyor.

Mesut Özil İstanbul'da ev arıyor!

Arsenal’in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil ve sevgilisi Amine Gülşe, İstanbul’a geldi. Yıldız futbolcu ve bir ay sonra yeni bir diziye başlayacak sevgilisi, Boğaz’da ev arıyor.

Mesut Güleroğlu: 2017’nin ilk 6 ayı konut alınmalı!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, dözizdeki yükselişin kriz ortamı oluşturduğunu ama bu yükselişin fırsat da getirdiğini belitti. Güleroğlu, ''İnsanlar dövizden ettiği karı menkule yatırdı'' dedi.

Önder Halisdemir sahalara yeniden dönüyor!

Bir süredir yoğun çalışma temposuna ara veren Önder Halisdemir ile yetiştiği aile ortamından en gurur duyduğu projelerine çalışmadığı süre içinde günlerini nasıl değerlendirdiğini ve yakın dönem planlarını anlattı.

Önder Halisdemir: Ezber bozan stratejilere odaklanmamız lazım!

Bir süredir yoğun çalışma temposuna ara veren Önder Halisdemir ile yetiştiği aile ortamından en gurur duyduğu projelerine çalışmadığı süre içinde günlerini nasıl değerlendirdiğini ve yakın dönem planlarını anlattı.

Mesut Önder Haberi

Mesut Önder

AKG Grup Emlak İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdulkadirgeyla Önder, Dursun Önder, Mesut Önder tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu. 


AKG Grup Emlak İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat malzemeleri demir çelik bakır çivi alüminyum ve mamülleri tuğla ateş tuğlası kiremit alçı çimneto fayans seramik marley vb.imalatı alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


AKG Grup Emlak İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: ;Ümraniye, Alemdağ Caddesi, Çakıroğlu İş Merkezi No:202 Kat:6...