15 / 05 / 2024

mesut yılmaz Göl Konaklarından villa mı aldı

mesut yılmaz Göl Konaklarından villa mı aldı

Büyükçekmece Karaağaç Köyü’nde yapımına başlanan ve tamamen ağaç malzemeden Amerikan tarzı yapılan ‘Göl Konakları’ ilk misafirlerini ağırladı.Mesut Yılmaz’ın projeyi çok beğendiği ve bir villa satın aldığı belirtildi.

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

Yılmaz: Enflasyon 2024’de ciddi anlamda gerileyecek! 2026 yılında tek haneli rakamlara inecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni oldukça hareketli günler bekliyor. Pazartesi günü 12. Kalkınma Planı ile 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçesi’nin Meclis’e sunulması beklenirken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, enflasyon hedefine ilişkin iddialı konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan yeni evleneceklere müjde! Kredi şartı belli oldu!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, gündeme ilişkin yaptığı değerlendirmede yeni evleneceklere verilecek krediyle ilgili şartı açıkladı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan son dakika açıklaması: "Yıl sonuna kadar ek bir vergi artışı..."

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 6 Şubat depremlerinin vergi artışının ana sebebi olduğunu söyleyerek "Kendiliğinden güncellenecek vergiler haricinde ek bir vergiyi, ilave bir vergiyi yıl sonuna kadar tartışma durumu yok" dedi.

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan önemli açıklama! Asgari ücretlilere müjdeli haber!

Asgari ücrete zam oranının açıklanacağı Temmuz ayına sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan önemli son dakika açıklaması geldi. Yılmaz, görüşmelerde uzlaşılacağının sinyalini verdi.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Ziya Yılmaz: Konutta lüks anlayışı pandemiden sonra değişti

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut sektöründe pandemiyle birlikte lüks anlayışının da değiştiğini söylerken, Yeni Levent Projesi ile ilgili de bilgiler verdi.

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Mesut Özil kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı!

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı...

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak bölümler yıkılacak!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villadaki kaçak yapılan bölümlerin 15 gün içinde yıkılacağı açıklandı.

mesut yılmaz Göl Konaklarından villa mı aldı Haberi

mesut yılmaz Göl Konaklarından villa mı aldı

51 villadan oluşan ilk etap projenin başlaması ve satışa çıkması nedeniyle düzenlenen brunch’a çok özel davetliler katıldı. Bentur’un sahibi Kadir Ruhi Uğur İnşaat’ın proje sahibi olduğu, ERP Yapı’nın yapım ve satışını üstlendiği projenin kurdelesini eski Başbakan Mesut Yılmaz, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kadir Ruhi Uğur ve ERP Yapı sahibi Cenk Erpolat birlikte kestiler. Mesut Yılmaz’ın projeyi çok beğendiği ve bir villa satın aldığı belirtildi. Mesut Yılmaz’a ‘Göl Konakları’nda komşu olmanın bedeli ise 850 bin dolardan...