28 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan yeni evleneceklere müjde! Kredi şartı belli oldu!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan yeni evleneceklere müjde! Kredi şartı belli oldu!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, gündeme ilişkin yaptığı değerlendirmede yeni evleneceklere verilecek krediyle ilgili şartı açıkladı. İşte detaylar...



Yeni evleneceklere verilecek olan kredi ile ilgili son dakika gelişmeler binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Konu ile ilgili araştırma yapan vatandaşlar, ''Evlilik kredisi şartları neler, kimlere kredi verilecek?'' sorusunu araştırıyor. Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan yeni evlenecekler içi verilecek kredi şartı ile iglili açıklamalarda bulundu. İşte yeni evlenecekler için verilmesi planlanan kredi şartı...

YENİ EVLENECEKLERE KREDİ ŞARTI BELLİ OLDU!

Cvedet Yılmaz, yeni evleneceklere verilecek olan kredi ile ilgili belli şartlar konulacağını dile getirdi.

Yılmaz; “Deprem bölgesinde pilot uygulamaya başlatacağız. Hedef kitle, sistem ne olacak, belli bir yaş aralığı olacak. Bunları Aile Bakanlığı ile çalıştık. İlk evlilik olacak. Kredi alacaklara bir takım eğitimler vereceğiz” diyerek şartı duyurdu.

Öte yandan gençlere 10 GB düzenlemesinde altyapının oluşturulduğunu kaydeden Yılmaz, “Üç operatörle de anlaşma sağlandı, aynı fiyattan ve oldukça da makul bir anlaşma yaptık. Detayları netleştiriliyor kısa sürede başlayacak. Yıl bitmeden olur” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz dan yeni evleneceklere müjde! Kredi şartı belli oldu!

EVLİLİK KREDİSİ NE KADAR?

Yeni evlenenler için verilecke kredi miktarı binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Arama motorlarında konuyla ilgili araştırmalar devam ederken evlilik kredisi miktarı belli oldu. 150 bin TL evlilik kredisi iki yıl geri ödemesiz olarak yeni evlenecek çiftlere verilmesi bekleniyor.

Gençleri teşvik etmek ve evlenecek çiftlere kolaylık sağlamak amacıyla faizsiz kredi 48 ayda geri ödenecek. 48 ay yani 4 yıl  vadeli evlilik kredisi kurulacak Aile Ve Gençlik Bankası'ndan sağlanıyor olacak.

EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?  

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı evlilik kredisinin ayrıntılarını Meclis'e sunulacak kanun teklifi ile netleşecek. Teklifte yaş sınırının ve gelir durumunun kredi şartlarından biri olması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi verilecek! Şartlar belli oldu! Hemen bakın

Evli çiftlere müjde verildi... Evli çiftlere bu kadar para ödenecek. Destek ödemesinde rekor

Geri Dön