29 / 04 / 2024

Metal Gayrimenkul istanbul akvaryum turizm

Metal Gayrimenkul istanbul akvaryum turizm

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul Yönetim Kurulu'nun 24/07/2014 tarihli toplantısında aldığı karara göre İstanbul Akvaryum Turizm'i aldı.

Aremas Gayrimenkul İstanbul kentsel dönüşümü için yeni model önerisinde bulundu!

Aremas Gayrimenkul, İstanbul'un kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunun belirterek, yeni bir model önerisinde bulundu. 

Polat Gayrimenkul İstanbul’a 40 milyon dolarlık proje yapacak...

Polat Gayrimenkul, İstanbul Levent’te Polat Levent Exclusive rezidans ofis projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Proje hakkında merak edilen tüm deyatlar...

Yektaş Metal Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yektaş Metal Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Öztürk tarafından kuruldu.

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 3 milyon 415 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ozan Çelik tarafından kuruldu.

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de Cem Yılmaz tarafından kuruldu.

Aktaş Gayrimenkul İnşaat Metal Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Gayrimenkul İnşaat Metal Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Gürbüz Aktaş tarafından kuruldu.

Ykd Gayrimenkul İnşaat Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ykd Gayrimenkul İnşaat Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Demir tarafından kuruldu.

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt’ta  7 milyon 335  bin TL sermaye bedeli  ile Memduh Öztürk tarafından kuruldu.

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Coşkun tarafından kuruldu.

Kuyumcukent Gayrimenkul İstanbul Bahçelievler arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın İstanbul Bahçelievler İlçesi Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 no.lu parseldeki 1 adet arsaya ilişkin  2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Araratlar Group Gayrimenkul İnşaat Metal Hırdavat Medikal Ürünleri Temizlik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Araratlar Group Gayrimenkul İnşaat Metal Hırdavat Medikal Ürünleri Temizlik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Kubulay Peçen tarafından kuruldu.

Metal Gayrimenkul, Ömer Saçaklıoğlu'ndan taksitle 4.6 milyon TL alacak!

Metal Gayrimenkul'ün şirket ana ortağı Ömer Saçaklıoğlu'ndan 4 milyon 652 bin TL tutarındaki alacağı ile ilgili olarak yapılan görüşmeler sonucunda protokol düzenlenerek taksitlendirilmesinde mutabakata varıldı. 

Metal Gayrimenkul istanbul akvaryum turizm Haberi

Metal Gayrimenkul istanbul akvaryum turizm

Metal Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 24/07/2014 tarihli toplantısında,


Şirketimizin A grubu imtiyazlı paylarına sahip ortağı Metal Yapı Konut A.Ş.'nin iştiraki olan İstanbul Akvaryum Turizm Ticaret Ltd. Şti'nin hisselerinin satın alınması hususu görüşüldü;


1) Genel Kurulumuzun onayına tabi olmak üzere; SPK'nun 24.12.2013 tarih ve 28861 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği" (II-23.1) ve ilgili diğer mevzuat hükümleri dahilinde, Şirketimizin A grubu imtiyazlı paylarına sahip ortağı Metal Yapı Konut A.Ş.'nin iştiraki olan İstanbul Akvaryum Turizm Ticaret Ltd. Şti'nin sermayesinin % 5'ine tekabül eden  2,250,000 adet payın KPMG Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından hazırlanan  Değerleme Raporu'nda belirlenen beher payın fiyatı olan 11,31 TL'den toplam 25,447,500 TL'ye...