10 / 05 / 2024

Metal Gayrimenkulgenel kurul

Metal Gayrimenkulgenel kurul

Metal Gayrimenkul kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin kurul yönlendirmesi ile düzeltilmesi hakkında açıklama yaptı. Metal Gayrimenkul kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresini uzattı.

Metal Gayrimenkul kar payı dağıtacak mı?

Metal Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2019- 31 Aralık 2019 hesap döneminde zarar oluştuğunun tespitine, dağıtılabilir kar oluşmamış olması nedeniyle kar dağıtımı yapılamayacağının, Olağan Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi...

Metal Gayrimenkul kar dağıtımı yapacak mı?

Metal Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2018 - 31 Aralık 2018 hesap döneminde zarar oluştuğunun tespitine, dağıtılabilir kar oluşmamış olması nedeniyle kar dağıtımı yapılamayacağının, Olağan Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi...

Metal Gayrimenkul kar payı dağıtmayacak!

Metal Gayrimenkul'ün kar payı dağıtımı yapılmaması yönünde almış olduğu karar olağan genel kurul toplantısında onaylandı...

Metal Gayrimenkul'ün olağanüstü genel kurul toplantısı bugün!

Metal Gayrimenkul'ün 2017 yılı olağanüstü genel kurul toplantısı bugün  Arcadium Life'ta yapılıyor. 

Metal Gayrimenkul'ün 2017 olağanüstü genel kurul toplantı gündemi!

Metal Gayrimenkul A.Ş., KAP'ta 2017 olağanüstü genel kurul toplantısının gündem maddelerini yayınladı.

Metal Gayrimenkul 2017 olağanüstü genel kurul toplantısı 7 Aralık'ta!

Metal Gayrimenkul, 2017 yılı olağanüstü genel kurul toplantısının ekli gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, 7 Aralık 2017 günü Arcadium Life'ta toplanacak. 

Metal Gayrimenkul'den genel kurul kararı!

Metal Gayrimenkul 9 Mayıs'ta gerçekleşen 2016 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı kararlarını tescil ettirdi

Metal Gayrimenkul kar dağıtımı yapmayacak!

Metal Gayrimenkul, toplam 4 milyon 658 bin TL zarar ettiği gerekçesiyle kar dağıtımı yapmama kararı aldı. Kararın, Olağan Genel Kurul'un onayına sunulması için oybirliği yapıldı.

Metal Gayrimenkul'ün esas sözleşmesi tescillendi!

Metal Gayrimenkul şirket esas sözleşmesinin 13. maddesi genel kurul onayının ardından tescil edildi. Esas sözleşmesinin son hali yayınladı.

Metal Gayrimenkul 2015 olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Metal Gayrimenkul, bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2015 yılı olağan genel kurul toplantısının sonucunu ve gündem maddelerini paylaştı.

Metal GYO 2015 Yılı Kar Payı Dağıtım Önerisi kurulca onayladı!

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 01.06.2016 tarihli kar payı dağıtımı yapılmaması yönünde almış olduğu kararlarını kurul toplantısında onaylandığını bildirmiştir.

Metal GYO 2015 olağan genel kurul toplantısı 27 Haziran'da!

Metal Gayrimenkul'ün 2015 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, 27 Haziran 2016 günü saat 11:00’da, Arcadium Life II'de yapılacak.

Metal Gayrimenkul ana sözleşmesinde değişiklik yaptı!

Metal Gayrimenkul Kamu aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Metal Gayriimenkul Elektronik Genel Kurul Sistemine Geçiş Amaçlı Ana Sözleşmesi'nde değişiklik yaptı.

Metal Gayrimenkulgenel kurul Haberi

Metal Gayrimenkulgenel kurul

Metal Gayrimenkul kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin kurul yönlendirmesi ile düzeltilmesi hakkında açıklama yaptı.



Açıklama:

Kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin kurul yönlendirmesi ile düzeltilmesi. 15/06/2015 18:04'de KAP'ta yayımlanan bildirimimiz aşağıdaki şekilde düzeltilmektedir.



Ek açıklama:

Sermaye Piyasası Kurulunca 300.000.000-TL kayıtlı sermaye tavanına ulaşılması için verilen ve 2015 yılı sonunda bitecek olan kayıtlı sermaye tavan izin süremizin 2020 yılı sonuna kadar uzatılması ve kayıtlı sermaye tavanının, Sermaye Piyasası Kurulunun II-18.1 nolu Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği esaslarına uygun bir şekilde 50,000,000.-TL olarak düzenlenmesi için esas sözleşmemizin 6. maddesinin ekte yer aldığı şekilde tadil edilmesine, 2015 yılı sonuna kadar gerekli izinlerin alınması için Sermaye Piyasası Kurulu, ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığına başvuru yapılmasına ve esas sözleşme değişikliğinin yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına, karar...