17 / 05 / 2024

Metal iş kolu toplu sözleşme

Metal iş kolu toplu sözleşme

Beyaz eşya, otomotiv, demir çelik gibi kritik sektörlerde faaliyet gösteren 160 işyerinde yaklaşık 100 bin işçiyi kapsayacak toplu sözleşmeler başlıyor. MESS ile ilk toplu sözleşme görüşmesi 25 Ağustos’ta yapılacak...

TTB'den kritik Hatay raporu: Bina yıkımları mevzuata ve bilimsel kriterlere uygun değil!

Türk Tabipleri Birliği (TTB) İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Kolu’nun Hatay’a ilişkin açıkladığı raporda, bina yıkımı ve enkazın kaldırması gibi basamakların mevzuata ve bilimsel kriterlere uygun olmadığı belirtildi.

Gram altın o tarihte 2 bin 500 TL olacak! Uzman isim tek tek anlattı

Ünlü ekonomist İslam Memiş, altın yatırımcılarına önemli bir uyarıda bulundu. Altının mevcut durumda yükseliş trendine girmiş olmasına rağmen, Memiş, bu değerli metal için sabırlı olmanın gerekliliğini vurguladı. Memiş, gram altının 2500 TL seviyesine ulaşacağı tahmini bir tarih paylaştı.

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Funda Ekmekçi Köşe tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Bauhaus’ta metal raflar ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Ev inşaat malzemeleri satan Bauhaus’ta ilgi gören metal raflar hangileri? Metal raf fiyatları ne kadar? Metal raflar ne işe yarar? Metal rafların özellikleri ve kullanım amaçları neler? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Sarı Metal, enerji, tarım emtiaları düşüşe geçti! İşte 11 Ekim 2022 emtia piyasalarında son durum!

Emtia borsalarına yatırım yapan vatandaşların yakından takip ettiği kıymetli metal, enerji, tarım ve sanayi emtialarında yeni güne kayıp vererek başladı. 

Çiftçi Hırdavat Elektrik Elektronik Metal Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftçi Hırdavat Elektrik Elektronik Metal Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Çiftci tarafından kuruldu.

Metal Hub İnşaat Ve Metal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metal Hub İnşaat Ve Metal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Er Ahmad Faraz tarafından kuruldu.

ASM binalarının kiraları 11 bin TL'ye kadar yükseldi!

TTB Aile Hekimliği Kolu Başkanı Dr. Kırımlı, Aile Sağlığı Merkezleri (ASM) çalışanlarının kullandıkları binalar için kira ödemek zorunda kaldıklarını dile getirdi. 

Aile Sağlığı Merkezi binaları depreme dayanıklı mı?

TTB Aile Hekimliği Kolu Yürütme Kurulu, Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) ve mobil çalışma birimlerinde yetersiz ve uygunsuz binalara dikkat çekti. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, depreme karşı dayanıksız binalarda hizmet veren ASM'ler olduğu belirtildi.

Demir Suni Deri İnşaat Metal Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Suni Deri İnşaat Metal Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Demir Coşkun tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Kocaeli deposunun imalat ve montaj işleri için Yiğit Metal'le anlaştı!

Reysaş GYO tarafından Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar2 Mahallesi 420 Ada 33 Parsel'de yer alan Çayırova 15 nolu deposunun alt katında yapılacak ofis imalat ve montaj işleri için, Yiğit Metal Mamülleri İnşaat Plastik Pazarlama San.Tic.Ltd.Şti. ile anlaştı.

Metal iş kolu toplu sözleşme Haberi

Metal iş kolu toplu sözleşme


Beyaz eşya, otomotiv, demir çelik gibi kritik sektörlerde faaliyet gösteren 160 işyerinde yaklaşık 100 bin işçiyi kapsayacak toplu sözleşmeler başlıyor. Bu işkolunda örgütlü en büyük sendika Türk Metal, ana pazarlığı oluşturacak ücretler konusunda, birinci altı ay için yüzde 14, ikinci altı ay için enfl asyon oranında, üçüncü altı ay için enflasyon artı 2 puan ve dördüncü altı ay için enflasyon kadar zam isteyecek. 


Edinilen bilgilere göre Türk Metal, işveren sendikası MESS ile yürütülecek görüşmelerde sözleşme masasına iyileştirme zammı ve zam talebiyle oturacak. Sendika sözleşme sürecine ilişkin olarak, “Türk Metal Sendikası, bugüne kadar işçi hareketi tarihinde gerçekleştirilen en büyük katılımla MESS grup toplu iş sözleşme sürecini başlattı. 160 işyerinde çalışan metal işçilerini temsil eden 600’e yakın temsilcinin ortaklaşa görüş, öneri ve...