30 / 04 / 2024

Metal Yapı icralık konutları

Metal Yapı icralık konutları

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen göl mazaralı ev ve dükkan icradan satışa sunuldu.

Adam Metal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Adam Metal Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Anli, Akin Kılıç, Cesim Çağlar Yıldız ve İrfan Ekinci ortaklığında kuruldu.

Fed Metal Yapı İnşaat Reklam Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fed Metal Yapı İnşaat Reklam Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Gökçe tarafından kuruldu.

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Metal Yapı'nın onlarca değerli gayrimenkulü icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen göl mazaralı ev ve dükkan icradan satışa sunuldu.

Özdetay Yapı Mimarlık Mobilya İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdetay Yapı Mimarlık Mobilya İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakar tarafından kuruldu.

Yardımcılar Metal Yapı Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yardımcılar Metal Yapı Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Usta tarafından kuruldu.

AGZ Metal Yapı Malzemeleri Tekstil Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

AGZ Metal Yapı Malzemeleri Tekstil Reklam Danışmanlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Yerlikaya tarafından kuruldu.

Çtk Mimarlık Metal Yapı Elektrik Dekorasyon Temizlik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çtk Mimarlık Metal Yapı Elektrik Dekorasyon  Temizlik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Nas Çelik Metal Yapı Mühendislik Mimarlık ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nas Çelik Metal Yapı Mühendislik Mimarlık ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Erkul tarafından kuruldu.

Taşmetal Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşmetal Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mert Peker tarafından kuruldu. 

Metal Yapı Konut 2,5 milyar dolar ciro hedefliyor!

“En büyük hayalimiz Empire State gibi İstanbul’a simge olabilecek ikonik bir bina kazandırmaktı” diyen Metal Yapı Konut Genel Müdürü Karali, “5 yılda planladığımız projeler ve arsa stoku ile hedefimiz 2,5 milyar dolar ciroya ulaşmak” diyor.

Metal Yapı Grubu sağlık sektörüne giriyor!

İnşaat ve eğitimde faaliyet gösteren Metal Yapı Grubu, sağlığa da girmeyi planlıyor. Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, onkoloji hastanesi kuracaklarını söylüyor. 

Metal Yapı Konut 5 yeni proje yapacak!

37 yıllık tecrübesiyle İstanbul'da birçok önemli imza atan Metal Yapı Konut, Göktürk ve Kemerburgaz'daki projelerine tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede bugüne kadar 6 projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, 5 yeni projeye daha imza atacak. 

Metal Yapı icralık konutları Haberi

Metal Yapı icralık konutları

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen göl mazaralı ev ve dükkan icradan satışa sunuldu. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları arasında bulunan Metal Yapı'nın çok değerli gayrimenkulleri icra tarafından satışa sunulacak. Söz konusu İcradan Satış ihalesinin ilki 2022 Nisan'nın ilk haftalarında gerçekleşecek.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Uzun süredir yaşadığı mali sıkıntılar ile gündeme gelen Metal Yapı Konut AŞ, Risin Gayrimenkul ve Karmen Yapı AŞ' ye ait mülklerin icradan ihalesi, alacaklı bir bankanın talebi üzerine gerçekleşecek. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi’nin sürdürdüğü icradan satış dosyası verilerine göre, söz konusu bankanın alacağı 646 milyon Türk Lirası değerinde. Satışı yapılacak varlılar içinde çok sayıda değerli mülk bulunuyor.

Göktürk ve Kemergurbaz’da bulunan dükkân, daire ve villalardan oluşan 26 ayrı...