24 / 07 / 2024

Metaş Prodüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Metaş Prodüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Metaş Prodüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayram Taşpınar tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Çiliger tarafından kuruldu.

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uğur Öz tarafından kuruldu.

Serçelik34 Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serçelik34 Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Ürgüp tarafından kuruldu.

Serçelik34 Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serçelik34 Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Ürgüp tarafından kuruldu.

Kt Taahhüt İnşaat Mobilya Ve Prodüksiyon Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kt Taahhüt İnşaat Mobilya Ve Prodüksiyon Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Onaylı tarafından kuruldu.

Kg Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kg Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Keskin tarafından kuruldu.

Faben İnşaat Reklam Danışmanlık Prodüksiyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faben İnşaat Reklam Danışmanlık Prodüksiyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli Gökhan Tahiroğlu tarafından kuruldu.

Elçin Sangu ile Hayko Cepkin'in rol aldığı Jekyll & Hyde müzikalinin bilet fiyatı ne kadar? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanından uyarlanan dünyaca ünlü ‘Jekyll & Hyde’ müzikali, çarpıcı bir prodüksiyon ve muhteşem bir kadro ile yeniden sahnelendi. Peki bu müzikalinin bilet fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Cvcesan Metal Makina Mühendislik Konstrüksiyon İmalat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvcesan Metal Makina Mühendislik Konstrüksiyon İmalat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Canakay tarafından kuruldu.

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökalp Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Metaş Prodüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Metaş Prodüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Metaş Prodüksiyon Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Bayram Taşpınar tarafından kuruldu.


Metaş Prodüksiyon Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama,dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gereklitesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir,satabilir, işletebilir ve...